Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni.
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel ismerkedek és hát ma pár lány osztálytársam ki gúnyolta őt. Én ezt elmondtam neki ,hogy mit is mondtak és ő erre megkérdezte őket ,hogy ez igaz-e ők ezt tagadták és erre a lány akivel ismerkedek azt mondta én Nekem ,hogy mit kavarom a bajt és miért hazudok. Erre én mondtam neki ,hogy én soha nem hazudnék neked és ez az igazság és ők hazudnak és aztán elbúcsúzott tőlemn,hogy neki nem kell egy ilyen barát aki kavarja a bajt. Én már bocsánatot is kértem meg minden de ő nem mondd erre semmi mást sem csak annyit ,hogy ne gyártsam a kifogásokat és ,hogy őt már ez nem érdekli.
Most mit tegyek? Nem akarom elveszíteni :(
2017. márc. 20. 22:16
1/1 anonim válasza:
Huhh:D Ha nem neked hisz akkor nem álltok olyan közel egymáshoz--> nem kellett volna neki beszélni erről, mert ha nem neked hisz akkor valoszínű hogy (az ő részéről) nem olyan erős a kapvsolatotok :/ próbáld megbeszélni :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!