Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi az "ideális pasi"?
Kulsoleg a magas fiuk a gyengeim (+180 cm), meg ugy nezzen ki valahogy (ne legyen tul kover/sovany/csunya). Nem varom el a 10-bol a 10-et, de azert legyen vonzo.
Sokat dob ha van stilusa. A fekete, akar hosszu haju rocker fiuk pld nagyon bejonnek :D
Belsoleg legyen okos, intelligens, tajekozott a vilag dolgairol. Nalam szempont, hogy legyen ferfias, ugymond kezdemenyezo, hatarozott (en inkabb passzivabb vagyok). Udvarias, figyelmes es kitarto ha ep visszautasitast kap (persze nem eroszakosan!). Meg jo ha van realitas erzeke, hogy a foldon tartson:D
Legyen romantikus mert en is az vagyok. Tudjon meglepni, ahogyan en is megtudom lepni Ot :)
Lehetnek emelett persze hibai is, sot legyenek is, igazabol azokat ismerve tudja az ember megszeretni a masikat:)
Hogy talalok-e valaha olyan fiut aki elvezi az udvarlast, nem tudom..azert remenykedem:)
En kulsore 2 dolgot figyelek (+az osszhatast). Az elso az hogy magas legyen. Marmint nem 2 meter magasra gondolok de en szeretem ha egy srac magas mert az olyan biztonsag erzetet ad vagy nem is tudom. Kulsore a masik a haja. En nem tudom miert pont ez de imadom a hullamos/gondor haju fiukat. Amitol kiraz a hideg ha befestik. Jo nyilvan ha vmi nyomos oka van ra akkor el lehet nezni de nah....
Belsore annyi, hogy legyen humora es ne feljen engem szivatni csak azert mert lany vagyok, de azert tudja hol a hatar. Ezen kivul meg egy dolog: tudjon veszekedni. Lehet hogy ez igy elsore hulyen hangzik, de ha meg van a sajat velemenye akkor alljon ki mellette. Legyen hatarozott es ne engedje hogy az "uralmam ala vonjam". Ezen kivul azert meghat ha eszebe jutnak ilyen apro gesztusok, pl tartja az ajtot, elore enged, ram adja a kabatot stb. Nekem ezek fontosak :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!