Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy vágyom a szexre?

Figyelt kérdés
15/L
2017. márc. 19. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen. Azonban még várj vele.
2017. márc. 19. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Normális :)
2017. márc. 19. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális, ne aggódj. Velem is ez a helyzet. 16/L
2017. márc. 19. 13:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök hogy nem vagyok egyedül. :)
2017. márc. 19. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Én inkább a szeretkezésre, a biztonságérzetre és úgy egy értelmes kapcsolatra, de ugyan ez volt 15 évesen is. Viszont azt nem én döntöm el, hogy kibe szeretek bele, ki fog meg annyira, hogy erre alkalmas legyen. Így hát, hiába, de még mindig magam vagyok :D De annyira nem is baj. Inkább leszek később olyannal, akit szeretek is, minthogy legyek most olyannal, aki tulajdonképpen sehogy sem érdekel.

17/L

2017. márc. 19. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális. Még ha a "valódi szexszel" érdemes is várni, azért magadon nyugodtan kísérletezhetsz. Ez a fajta önismeret a későbbiekben is jól fog jönni.
2017. márc. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!