Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rocker lányok?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb fejek mint a discós lányok.2017. márc. 19. 08:19
11/21 anonim válasza:
Vannak, de szerintem nem a zenei ízlése határoz meg egy lányt.
13/21 Rocker15 válasza:
Mindenhol vannak. Az én sulimba is de sajnos az igénytelen fajta :( (zsíros haj, lóg a fika az orrábol, jó nagy sáros bakancs) :(
14/21 anonim válasza:
Én is rocker vagyok! :D Szívesen ismerkednék hasonló ízlésűekkel, bár ez szerintem nem olyan fontos. :d Mit értessz rocker alatt pontosan? Pl. Imádom magát a zenét, de a stílusom egyszerű, bandáspóló, fekete cuccok, bakancs.
15/21 szandi1993 válasza:
Zene hallgatás alapján az vagyok, de öltözködésemen nem látszik. :))
16/L
19/21 anonim válasza:
Vannak!-Rock és metál-Rajtam nem mindig látszik meg, attól függ, hogy milyen kedvem van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!