Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem ir vissza? Sokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mark890 kérdése:

Miert nem ir vissza? Sokat beszelgettunk elotte, d most egyszer csak nem irt >>>. <<<

Figyelt kérdés

Beszelgetunk nagyon sokat elozo napokban ,erol-arol,mar odaig is eljutottunk hogy beallitottuk messengeren a puszilos smilet hangulatjelkent.Ez utan meg beszeltunk egymasal,aztan egyik nap rairtam hogy "Szia ,mizu?",latta de nem valaszolt ,ez nem nagyon erdekelt addig mig nem rairtam 2 oraval kesobb 2db kerdojelet neki "??" ezt is latta de nem valszolt .Amugy mi egy iskolaba jarunk ,tehat minden nap talalkozunk ,de meg amikor beszelgettunk messengeren akkor sem beszeltunk az iskolaban egymassal max 1-2 szot ,mert o mindig a baratnojevel van szunetekbe ,De igy semmi kulonos viselkedest nem tapasztaltam az iskolaban nalla,ugyan ugy tudtam vele beszelni 1-2 szot ,de mostmar nem merek megegyszer rairni,ket valasztalan uzenet utan,szerintetek mit irjak neki ???VAgy ne is irjak ra???

A valaszokat elore is koszonom (es bocsi a helyesirasert ,meg az ekezetek hianyaert,)

(A beszelgeteseink alapjan mar szinte 100% volt hogy tobb min baratsag )

2017. márc. 16. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem itt van az idő,hamár több lehet,mint barátság,hogy előben odamenj hozzá,s ne csak egy-két szót beszéljetek,hanem rabold el a barátnőktől,s legyetek ketten,s kérdezz,rá,hogy van-e vmi gond,vagy mi történt,hogy nem írt?
2017. márc. 16. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Iktasd ki a barátnőt drága barátom és mehet a maci a málnásba..:D

Természetesen hülyülök. De tényleg hívd félre a barátnőjétől és beszélgessetek többet személyesen. Meglátod, hamar kiderül, hogy lesz-e valami vagy sem..

Sok sikert :)

2017. márc. 16. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2017. márc. 17. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!