Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha vele álmodok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha vele álmodok?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem egy fiút, akit tulajdonképpen nem is ismerek annyira, de vele álmodtam,és amikor felkeltem nagyon sírhatnékom volt. Miért álmodok vele? Állandóan a fejemben van:((

2017. márc. 15. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik neked. :D Én azt olvastam valahol, hogy ha valakiről álmodsz többször is, akkor hiányzik neked, de az sem kizárt, hogy csak az agyad dolgozta fel az az napi dolgokat. (Mivel azt írtad, hogy sokszor gondolsz rá)
2017. márc. 15. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanazzal lánnyal szoktam álmodni xd

Nekem bejön a lány és sztem én is neki.

Ugyan ez a helyzet veled is :D

2017. márc. 15. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
62%

Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül.

Nem tudhatjuk hogy igaz e ez az idézet :)

Az előttem válaszolóknak igazuk van, biztos nagyon tetszik neked a fiú. Próbáld jobban megismerni :)

2017. márc. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!