Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (a hülye válaszoka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (a hülye válaszokat kérlek ne akármennnyire izé kérdés)

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik nekem ès elèg jó barátom is. Megtudta valakitöl hogy nekem ö tetszik ès ezzel sokáig baszogatott meg mèg igy kèrdezte hogy van pasim meg hogy ki a pasim(pedig nincs is) meg direkt fogta meg a kezem ès mondta hogy jaj hogy szeret meg ilyenek..ès nem tudom hogy honann de megismerte a baràtnöm ès azóta így csak "vele foglalkozik" ès engem levegönek vesz. A baràtnöm mintha èlveznè.. nem akarok olyan ízè lenni de.. ès valahogy nem tudom a fiút elengedni...

2017. márc. 14. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok izé lenni de szerintem passzold a fiút. Hidd el sokkal jobbat érdemelsz.
2017. márc. 14. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet ezt kène csinàlnom csak annyira beleszerettem :>
2017. márc. 14. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet féltékennyé akar tenni. Hogy viselkedik a bnőddel?
2017. márc. 14. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igy mind szólitgatja ès sziveket küldözketnek egymàsnak(pedig nem járnak állitolag) meg ha a bnőmel vagyok kint és ö is ki jőn akkor csak a bnőmre figyel meg mintha myomulna rá
2017. márc. 14. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne foglakozz azzal a fiúval. Egy utolsó kis szemét, ha ilyet csinál miközben tudja, hogy szereted. Ahogy az első válaszoló is mondta, jobbat érdemelsz nála
2017. márc. 14. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. márc. 14. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el. Meg fogod találni azt, aki neked rendeltetett :)
2017. márc. 14. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Remèlem ;)
2017. márc. 14. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!