Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön Johnny Depp?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön Johnny Depp?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett a Karib-tenger kalózaiban :D Vicces a karaktere, és szerintem helyes is :D
2017. márc. 14. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. márc. 14. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nyilván ha lehetőséget kapnék rá ,hogy randizzak vele vagy ilyesmi nem élnék vele ,mert az apám , sőt a nagyapám is lehetne , de jól néz ki , arról nem beszélve hogy hihetetlenül tehetséges színész , akinek van stílusa és egyedisége.
2017. márc. 14. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Abban a filmben igen, de amúgy nem.

Egyrészt nekem erőltetett mikor egy öregedő pasi ilyen erőltetetten huszonévesek stílusába akar nyomulni pl. öltönyhöz ilyen gagyi láncot tesz fel a nadrágjára meg ilyenek, másrészt meg most úgy néz ki, mint egy Varnus Xavér szatír verzióban... [link]

Boáá..

2017. márc. 15. 13:21
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem bejön, bár nyilván inkább fiatalon :D de én öregen is nagyon bírom. Hihetetlenül jóképű és eszméletlen tehetséges mint színész
2017. márc. 22. 21:22
 5/8 anonim válasza:
Persze! Én imádom!
2017. máj. 13. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Képtelen jól öregedni. Nagyon jól kinéző ötvenes, vagy akár hatvanas színészek is vannak, mert tudják kezelni a korukat. Johnny nem tudja. Ugyan olyan, mint az ötven+ éves nagyi macák, akik a mayoban meg my77-ben vásárolnak rózsaszín fodros rucikát és úgy csinálnak, mintha nem tűnt volna fel nekik, hogy már rég nem 20 évesek.
2017. máj. 19. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön😊
2017. jún. 24. 21:49
 8/8 anonim válasza:
100%
Johnnyyyyy♡Nekem nagyon tetszik a stílusa,jóképű(bár ez szubjektív)és eszméletlenül tehetséges.Ez viszont tény és való.
2017. okt. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!