Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiu ezt mondja?
Figyelt kérdés
'En attol felek, hogy nem tudok beled szerelmes lenni ha nem letesitunk testi kapcsolatot (elotte).'
Ennek van ertelme? Ez lehetseges vagy azt jelenti, hogy semmi komoly szandeka nincs? :D
Egyértelmüen csak dugni akar. Na meg szopatni az ilyen szöveggel.
2017. márc. 14. 00:02
4/15 anonim válasza:
Cáfolnàm az előttem szolókat mert téneg van olyan fiú aki csak szex után képes bele szeretni egy lányba mert neki fontos szerepet tölt be a szex neki ez fontos hogy jó legyen és azért mi tagadás egy kapcsolatban is fontos...én most ugyan igy vagyok egy fiúval szex kapcsolatnak indult aztan annyira jó volt a másikkal hogy egymásba szerettünk de persze ez azért két oldalu 50-50%
2017. márc. 14. 00:41
5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem ebben az esetben nem mindig eri meg kockaztatni :( Ti szerencsesek voltatok!
2017. márc. 14. 00:43
6/15 anonim válasza:
Komolyan emberek, manapság ha valaki bejön akkor el kell veszteni az önbecsülésünket? :D Ha nem tetszene a csávó, akkor tiszta fejjel te mit gondolnál?? hm??
Meg ne edd, hogy egy jó dugás után fülig szerelmetes lesz beléd!! :D
Ezzel a szerelem szóval olyan könnyen dobálóznak az emberek manapság, csak nem gondolnak bele hogy a másiknak mit okozhatnak (esetlegesn) ezzel. :D
Nem akarok én bunkó lenni de nem tudok szó nélkül elmenni ez mellett most. :)
Remélem segítettem 20/F
Azt a gyökeret meg küld el az anyjába, legyen benned tartás! :D
2017. márc. 14. 01:02
7/15 anonim válasza:
Ne dőlj be neki.Az ilyen pasik 98%-a nem is keresne miután megvoltál neki.Vagy ami még rosszabb csak szexre használ majd ,közben pedig hiteget, hogy mennyire szeret. Szerintem találnál olyat is ,aki azért szeret amilyen vagy, nem pedig az ágyban nyújtott teljesítményedért.
2017. márc. 14. 01:05
8/15 anonim válasza:
azt mondja ha rossz a szex akk nem fog rád pazarolni feleslegesen időt amig odaadod magad neki, derüljön ki az elején és ha jó akk lehetsz a bnője
2017. márc. 14. 01:29
9/15 anonim válasza:
Mi baj van azzal, ha valakinek fontos a szex?
2017. márc. 14. 01:42
10/15 anonim válasza:
Nyilván nem a szex miatt fog beléd szeretni hanem mert kozbe egyutt toltitek az idot is es meg ismer beszelgessetek el sokat stb es nem tudom vannak olyanok akik tegyleg csak szex kozbe tudnak el lazulni es meg nyilni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!