Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után lehet tenni valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe nagyon belezúgtam még Novemberben, de visszautasított. Azt mondta hogy csak barátként tekint rám, viszont februárban félrehívott és elmondta hogy utána egyre jobban belém esett, csak nem merte elmondani (amúgy is picit visszahúzódó), de akkor nagyon hirtelen jött, ki is szerettem már belőle ezért visszautasítottam. Viszont most egy hónapra rá én kezdek megint beleesni hogy újra beszélgetünk, viszont most megint ő utasított vissza.

Mit lehet ezzel kezdeni, vagy hagyjam?

2017. márc. 13. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el az igazat, hogy fiatal p'csa vagy aki még sok faszra kíváncsi. Meg fogja érteni.
2017. márc. 13. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, én vagyok az idősebb srác xd

Ő a fiatalabb (15) csaj

2017. márc. 13. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzet,talán jobb,ha a kezdet nem volt jó,akkor nem erőltetni,de te tudod.

Az esély mindig ott van,csak jól kell használni :) egy kicsit beszélgettek,az tuti nem lesz rossz hatással

2017. márc. 13. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Mellément, bocs... egyel lejjebb szántam...
2017. márc. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!