Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek egy ing+mellény (esetleg nyakkendő) összeállításról iskolába?

Figyelt kérdés

Szeretnék elegánsan öltözködni tudtok segíteni?

Lányok bejönne nektek ez? 15F

2017. márc. 8. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Te most azt hiszed, hogy te vagy James Bond?
2017. márc. 8. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
15 évesnél nem, 17+ ban igen, nagyon elegáns
2017. márc. 8. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen felesleges. Semmi értelme sincs annak ha ennyire kiöltözöl egy átlagos suli napra. Véletlen ráfolyik valami az ingedre vagy rádőlsz valamire és máris meg van a baj ráadásul nevetséges hatást kelt ha mindenki mindennapi lezser stílisba van még te kiöltözöl. Én szeretem ha kiöltözik egy férfi de tudni kell hogy milyen öltözet hova való.
2017. márc. 8. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elegáns öltözködés nem azt jelenti, hogy vegyél fel nyakkendőt.

Vegyél fel sportos zakót egy fehér pólóval és egy nem szaggatott retek farmerrel meg egy normális cipővel és bőven elegáns. Tudod ezt hívják úgy, hogy hanyag elegancia.

2017. márc. 9. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran öltözöm elegánsan, de a stílus az amikor alkalomhoz illően öltözöl fel. lehetsz elegáns egy V nyakú pulcsival, de lehetsz tirpák egy zakóban is. Tudni egy alkalomhoz illően öltözni, nos suliba még egy ing elmegy de mellény, meg nyakkendő bőven sok. Írom úgy hogy én sok inget hordok. Ügyelj a cipőd tisztaságára, hidd el sokat számít. Inged legyen kivasalva, és jó legyen a méret. Nagyon vicces ha túl nagy vagy kicsi. Színházba simán mehet az öltöny mellény, vagy elegánsabb helyekre, de suliba ne. 15 évesen meg bőven elég egy ing. A stílus, maga az ember.
2017. márc. 9. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Nekem bejön, feltéve ha intelligencia és udvariasság is társul mellé

2017. márc. 9. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
15/L (6-os)
2017. márc. 9. 14:59
 8/8 anonim válasza:
Azért enyire nem kell pl elég egy elegáns matrózmintaszerű vékony csikozott felsőha nem szereted sima egy színű póló világos színekben és zakó szerű a felsőre az is elég menő,helyes,elegáns
2017. márc. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!