Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Burkolt bókok? Tippek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Burkolt bókok? Tippek?

Figyelt kérdés

Burkolt bókokat tudnátok mondani? Vagy kiforgatott (virágnyelvű) dícséreteket?

Mellesleg (14) lány vagyok és egy fantasztikus személyiségű srácnak szánom. (Alacsony, szőke, szemüveges)

2017. márc. 7. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Levél.
2017. márc. 7. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, én leginkább azt javaslom, hogy ne bókolj neki. Ennek a srácnak az összes lehető testi adottsága (a túlsúlyt leszámítva) összejött ahhoz, hogy eleve nagyon félénk legyen a lányokkal. Ha te még bókolni kezdesz neki, zavarba jön, és úgy elfut, hogy színét se látod többé.

Ha kedveled, akkor csak egyszerűen legyél vele, beszélgessetek, és hagyd meg neki a kezdeményezést. Legalább ettől érezhesse magát fiúsnak/férfiasnak!

2017. márc. 7. 23:37
 3/3 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg ő nem kezdemén,ez mert az gáz ha a lány bókol egy fiúnak
2017. márc. 9. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!