Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A regenerálódása fontosabb mint én? 16/f
Figyelt kérdés
Van egy testépítő barátom akivel 3 hete járunk. Ő 17 éves, 1 éve csinálja ezt a spotot. Tegnapelött nem mentünk moziba mert kimarad az étkezése, ma meg azzal jön hogy nem regenerálódik és csak egy órát lehetünk együtt. Már kezdem unni.2017. márc. 7. 17:10
1/4 anonim 

válasza:

ő egy egoista ne várj sokat tőle
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi nem /f :D
2017. márc. 7. 17:26
3/4 anonim 

válasza:

Aha, aszittem homika vagy :'D, de lehet fontosnak tartja:o
4/4 anonim 

válasza:

Miért jöttél össze ilyen emberrel???
Szerintem itt veled is problémák lehetnek,ízlés terén.
Ő egy egoista pöts. Fontosabb a regenerálodás,mint te? Legyen már benned egy kis büszkeség,hát hogy engedheted ezt meg?? Addig szakíts vele,még így az elején vagytok,nem kell ezt tűrnöd, sem a "megváltozom" maszlagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!