Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tippeket mit tegyek hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon tetszik nekem egy fiú, de nemtudom hogy érjem el hogy én is tetszek neki. Valami tipp hogy hogyan? Mert nem akarok nagyon nyomulós lenni ha neki én nem tetszek 😟 de ez így már nagyon rossz fél éve csak figyelem és ahh 💓😖2017. márc. 5. 16:21
1/7 anonim válasza:
Én szeretem a nyomulosokat de nem ez volt a kérdésedre a válasz
Na akkor.Mindig legyél a közelébe és köszönj neki de csak akkor ha a szemedbe néz,és irj rá facen ugy kb. 2 hetente
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy, és ő? Egy iskolába jartok?
3/7 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk mindketten és tudom túl fiatalok a komoly párkapcsolathoz de legalább elkezdhetnénk most ismerkedni 💓 nem egy iskolába járunk, de két év múlva egy suliba fogunk járni 😊 és én már írtam neki többször pl.névnap, újév de csak megköszönte és ennyi nem próbálta folytatni :/
2017. márc. 5. 16:34
4/7 anonim válasza:
Esetleg kozos barátokon keresztul, ha van. Esetleg ha o jar bulizni valahova egyszer elmehetnel oda te is, hidd el becsiccsentve könnyebb baratkozni. Tapasztalat😂 De hogyha az alkohol kilőve akkor próbálj vele szemkontaktust tartani ha latod, mosolygó ra meg ilyenek Ha tetszel neki elobb utobb ugyis megismerkedtek😉
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi 💞 még várom a tippeket ❤
2017. márc. 5. 22:14
6/7 anonim válasza:
Azért 14 évesen nem arra kéne buzdítani hogy menjen el bulizni és rugjon be.
Szerintem is köszönj neki ,mosolyogj rá ,elkaphatod a tekinteted ,tipikus lányos dolgok amik lányként tök egyertelmű jelzésnek gondolunk ,de sokszor a fiúknak nem esik le:D
Ha leesett neki es te sem vagy közömbös a számára ,lépni fog.
Ha nem esik le neki akkor pedig próbálj vele beszélgetni akár személyesen akár neten.
7/7 A kérdező kommentje:
De mi van ha rájön hogy tetszem neki és ha ez nem kölcsönös az milyen ciki lesz....
2017. ápr. 26. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!