Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jönnek be az elegáns fiuk?
Szerintem 15 évesen,elég a pulcsi,ing,polo.
Nem kell semmi flikkflakk. 😀
Jóóó persze bejön az elegáns is...De az előbbi jobb.
(Remelem azért erteni hogy mit írtam 😂)
Nem tök mindegy ?
Öltözködj úgy ahogy te akarsz, ne úgy ahogy mi.
L
Jah... férfi 15 évesen xd
Nekem különben nagyon bejönne *.*
Persze ez csak az én véleményem. :)
15 évesen ingbe nyakkendőbe [+ sportcipő :-(*) ] iskolába járni napi szinten szerintem nevetséges. Ha bróker leszel, vagy üzletkötő, vagy akármilyen igazgató, vagy vállalkozó, vagy banki ügyintéző stb, akkor OK, de te 15 évesen maradj meg egyszerűen a póló + farmer kombinációnál, és az eszeddel (+illemtudásoddal) és a humorérzékeddel akarj kitűnni, hidd el a lányok értékelni fogják!
Öltönyt (ing csakis nyakkendővel) és hozzá való alkalmicipővel (!) nyugodtan felvehetsz: évzárón/évnyitón, állami ünnepeken, egyházi ünnepeken.
Öltönyhöz soha nem veszünk sportcipőt mert stílustalan.
Remélem tudtam segíteni.
nekem bejön, már csak azért is, mert jó, ha egy fiú ad magára, és mégsem az a tipikus divatgyerek, akinek a cuccait én hordanám szívesen lányként:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!