Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik, vagy komolyabban gondolja?
Van egy fiú barátom, úgy egy éve vagyunk jóban. Nyár óta meg a baráti társaságaink is "összenőttek". Azt régóta sejtettem, hogy tetszem neki (egyértelmű utalások, és más is mondta), és egyébként ő is nekem de nem úgy alakultak a dolgok. Valahogy úgy voltam vele, hogy személyiségre eléggé különbözünk, de amúgy nagyon kedvelem.
Aztán egy buliban csókolóztunk, és hát volt szikra, most nagyon máshogy tekintek rá. Ő azt mondta akkor hogy régóta vágyott erre. És nem értem, hogy hogyan vagy miért de nem tudom most kiverni a fejemből. Sokkal többet beszélgetünk mostanában egyébként, keres, mindenfele hív. Persze eddig is de talán nem ennyit.
Azt volt szerencsém megfigyelni, hogy mennyire suta a lányokkal, és tényleg az :) Viszont mostanában nagyon nekiállt csajozni, és nem akarok egy barátságot elrontani azért mert ő éppen hülye és kanos. Állandóan csak hülye poénokat lő be mostanában, és nagyon nem tudom eldönteni hogy ő ezt egy kicsit is akár komolyan gondolja-e, vagy épp meghülyült és fűvel fával képes lenne leállni..
Persze tudom hogy ez az információ kevés, de mit csináljak hogy rájöjjek?
Szerintem csak menősködni akar.
Próbáld őt valahogy féltékennyé tenni, esetleg ha tényleg szimpi a srác hajts rá, csábítsd el.
Hajrrááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!