Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy chateljek vele h ne tartson nyomulosnak? 15/l
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki kulsore tetszik es belsoleg meg megakarom ismerni.
Beszeltunk mar chatelunk is nem vagyok benne biztos h en is bejovok e neki de visszahallottam mar tole h aranyosnak tart meg ilyenek. Szeretnem ha megkedvelne tudom nem eroltethetem erre ra csak megis mivel foghatnek meg egy fiut? Vagy ez mindenkinel mas?
Szoval h beszeljek vele h ne tartson nyomulosnak?
2017. febr. 25. 12:02
1/2 anonim válasza:
Ne csetelj vele..
Az a legjobb.
Mindent élőbe.
Többre mész vele.
L
2/2 anonim válasza:
Nem nagyon vagyok gyakorlott ebben a témában, de láttam már, hogy haverjaim hogyan csinálják: először is ne mindig te írj neki- lehet várnod kell néhány napot amíg válaszol, de szerintem jobb kivárni. Használj emojikat, de ne vidd túlzásba, és ne használj olyasmi értelmetlen szavakat mint pl szercsi megy ilyenek. Amúgy meg légy önmagad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!