Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nálam 2-3 évvel idősebb fiú, aki nagyon tetszik. Mit tegyek?
Hogy lehetséges ez? Még sose beszéltem vele, de pár hónap alatt a szívembe és az elmémbe költözött.
Tudom, melyik a termük, mikor láthatom szünetben és, hogy milyen órája lehet. Beteges? Lehet.
Vajon tetszhetek neki?
Ne egyszer mentünk el egymás mellet, hogy egymás szemét néztük, de van, hogy egy pillantást sem vet rám.
Talán kétszer lehetett az, hogy barátnőmmel suliból hazamenet mögöttünk jött és nem előzött ki minket, pedig az Ő tempója a miénknél sokkal gyorsabb. Ha mi kielőztünk két lányt, ő is ugyanúgy tett és tovább jött mögöttünk 5-10 métert köztünk hagyva. Ezt például nem értettem.
Meg persze azt se értettem, hogy: a büfébe lementem barátnőmmel és elég nagy volt a tömeg. Hátra nézve megpillantottam Őt, rám nézett mosolyogva majd barátnőmre és ismét rám. Tudta, hogy együtt vagyunk.
Mit tudnék annak érdekében tenni, hogy beszéljek vele?
Remélem, tudtok adni valamilyen tanácsot, segítséget, vagy akármit.
16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!