Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy lány se, akivel együtt lehetnék?
Figyelt kérdés
Azt mondják jóképű vagyok. Sportos a testalkatom, jó a humorom, sok barátom van. Jött ez a Valentin nap és egy csomó lány ott csodálkozott hogy nincs barátnőm. Én próbálkozok de nem jön össze. Mi lehet az oka?:(
Elkeserítő a helyzetem.:(
2017. febr. 21. 15:32
1/5 anonim válasza:
Jókèpű vagy nagykèpű ?
Akinek sok barátja van , egy barátja sincs.
Más is egyedül van , ne aggódj.
"Mikor megszülettèl, fáztál s felsírtál, de a világ boldog volt.
Élj úgy, mikor meghalsz, te lègy boldog, s a világ sírjon."
/F/
2/5 A kérdező kommentje:
?
én boldog vagyok
és szerény igazi barátokkal
2017. febr. 21. 15:50
3/5 anonim válasza:
Egyszer biztosan összejön csak próbálkozz. És mindenkinek más a jóképű ,,fogalma,,. De én kíváncsi vagyok ha van kedved beszélgethetnénk :)
L
5/5 A kérdező kommentje:
na most komolyan
2017. febr. 21. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!