Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány akit régóta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit régóta pártfogolok de mindíg bajba kerül. Miért lehet ez? Többi lent!

Figyelt kérdés
Na tehát a lány nagyon kedves meg minden de ha olyanja van nem igazán tudja hol a helye idegesíti a többi fiút és már egyszer meg is akarták verni persze èn megvédtem (7 év mma nem volt hiába) de miután megvéde mindíg én vagyok a szar alak akár a tanárok szemében is. Miért van ez mit tudnák ezzel kezdeni? Én 18 vagyok a lány pedig 17. Egyébként szeretem de nem járunk!
2017. febr. 17. 21:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Az esetleges helyesírási hibákért elnézést csak siettem!
2017. febr. 17. 21:18
 2/2 anonim válasza:
Ha neki is szar vagy akkor hagyd a fenébe és meglátod mi történik ha már nem véded meg. De milyen fiuk azok akik meg akarnak verni egy lányt ez borzasztó. Ez az egy példa van?
2017. febr. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!