Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy 13 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy 13 éves lány egy 18 éves fiúval jár?

Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 06:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
Én egyetértek azzal aki szerint ez beteg, egy 18 évesnek nem egy 13 évessel kéne kikezdeni. A felhasználónak aki meg nem érti hogy ez miért beteg: egy 18 éves srác már felnőttnek számít, egy 13 éves pedig egy gyerek. És mit akar egy 18 egy 13-tól? Ha le akarja fektetni, akkor miért nem valaki olyat keres aki vele egykorú, vagy hasonló korú. Ha meg nem akarja lefektetni akkor meg minek az egész?
2017. febr. 15. 13:56
 12/18 A kérdező kommentje:
semmi nemi viszony nincs. szeretjük egymást és egyáltalán nem beteg...véleményem szerint. de ő megmondta hogy kivárja amig én szeretném hogy majd akkor legyen meg
2017. febr. 15. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
19%

Ja, 13 evesen te pontosan meg tudod itelni mi a normalis.

Ha jot akarsz elkerulod, de nagyon messzire. De nyilvan nem fogod megtenni, mert te mar baromi okos vagy.

A szuleid mit szolnak hozza?

2017. febr. 15. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
De tud addig várni amíg te kész leszel? Mi van akkor ha még évekig nem leszel rá kész? Várni fog? A te döntésed, én nem akarlak befolyásolni, csak tudd hogy ebből az egészből nem biztos hogy jól fogsz kijönni...
2017. febr. 15. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

" ebből az egészből nem biztos hogy jól fogsz kijönni..."

helyesen:

ebbol az egeszbol biztosan nem fogsz jol kijonni.

2017. febr. 15. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
próbáltam finoman fogalmazni..de sajnos igaza van, ebből már nincs fájdalom mentes kiút...
2017. febr. 15. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Ebben a korban felnőtt és gyerek között iszonyat kevés a különbség. mindössze 5 év... Nem mellesleg egy 18 éves srácot nem neveznék még felnőttnek. ( Tekintve a mostani rohadtul liberális hippi világot még egy 30 éveset sem sokszor. Mély tisztelet a kivételnek )

No de ... Egy 18 éves nem akar még megállapodni. Általában azért választanak fiatal lányokat, mert ki akarják használni a naivitásukat.( Nem mondom, hogy a pasid is ilyen, de nagy rá a rizikófaktor.) 13 évesen kevés élettapasztalatod van... Nem tudod mennyire kell vigyázni a pasikkal, és hogy mennyi idő után normális lefeküdni velük. Nyilván meg kell szerezned ezt az élettapasztalatot, de hidd el, nem ilyen korán kellene.

Fontos, hogy most tanulj... Mármint Jézusom... Hetedikes vagy? Most jön a pályaválasztás...1 rossz jegy elviheti az életed. És borzalmasan nehéz később rendbe hozni 1 rossz döntést amit felelőtlenül hoztál...

2017. febr. 17. 07:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez még beleférhet a normális kategóriába, viszont ez különben sem ettől függ. Az a lényeg, hogy ti ketten hogyan érzitek magtokat ebben a kapcsolatban, boldogok vagytok-e és szeretitek-e egymást. Ha minden számotokra megfelelően működik, akkor felesleges ilyenekről beszélni, hogy normális-e vagy elfogadható-e ez a kapcsolat.

Szerintem a legtöbb lánynak inkább az idősebb fiúk jönnek be (nekem is) mert ők tapasztaltabbak, érettebbek, komolyabbak és biztonságérzetet nyújtanak. Mikor 13 éves voltam nekem is tetszett néhány 18 éves fiú, viszont annyi idősen engem még nem is nagyon foglalkoztatott az ilyesmi, maximum csak "ábrándozás" szintjén, meg sem fordult a fejemben az, hogy nekem legyen egy barátom. Valamint azok a fiúk sokkal érettebbnek, "felnőttesebbnek" tűntek ezért teljesen irreálisnak tartottam, hogy bármi is legyen köztünk. Most 18 éves vagyok egy nyolcosztályos gimnázumban, ahol alsó évfolyamok is vannak és azt kell, hogy mondjam, hogy talán mégsincs akkora nagy különbség a 13 és 18 évesek között...persze, ez az adott emberektől is függ, biztosan vannak kivételek, legalábbis remélem. Viszont úgy nagy általánosságban azt kell mondanom, hogy a 13-14 éves lányok már nem olyan kislányosak és a 18 éves fiúk pedig még nem olyan felnőttesek. Sok 13-14 éves lány úgy néz ki mint egy 18 éves és bulizni, szórakozni járnak stb., ezért ilyen szempontból értem, hogy mi keltheti fel bennük egy 18 éves fiú figyelmét. Valamint már említettem, hogy a lányokat is megértem, hogy mit tarthatnak vonzónak egy idősebb fiúban. Én jelenleg még mindig pár évvel idősebb párt választanék magamnak, ugyanúgy a fenti okokra hivatkozva mert úgy gondolom, hogy a legtöbb velem egyidős fiú még nagyon gyerekes, felelőtlen, éretlen és sokan még egyáltalán nem vágynak egy komoly kapcsolatra. Néha azt érzem, hogy nem is tisztelik a lányokat és úgy tekintenek rájuk mint valami "segédeszközre", nem is gondolnak bele, hogy egy kapcsolatnak érzelmi oldala is van és nem csak "arról" szól.....pedig én mindig azt gondoltam, hogy ennyi idősen már máshogyan gondolkodnak és ez a felfogás inkább csak a 15 körüli fiúkra jellemző, akikben hirtelen elkezdenek tombolni a hormonok... Tehát szerintem nincsenek olyan eget rengető különbségek a két korosztály között.

Én úgy gondolom, hogy ha egy komolyabb, érettebb gondolkodású fiúval hozott össze a sors, akkor az akár a javadra is vállhat, hiszen ő tapasztaltabb, bizonyos dolgokban jártasabb mint te ezért tud rád vigyázni, tud tanácsot adni, segíteni, ösztönözni. Valamint neki valószínűleg már nem csak a testiség a szempont egy kapcsolatban, ennélfogva óvatos,megértő és türelmes lesz veled. Ha inkább egy "másik" (tipikus nagymenő, vagány, rosszfiú) típusú fiúról van szó, akit hirtelen megcsapott a szabadság szele és most mindenkinek meg akarja mutatni, hogy milyen nagy király akkor már nem feltétlenül....de bízom benne, hogy tudsz választani és értelmes vagy ezért nem hagyod belerángatni magad semmi rosszba vagy olyan olyan dolgokba, amiket nem szeretnél.

Az meg, hogy ez a kapcsolat mennyire működőképes vagy, hogy mennyire lesz hosszúéletű az nagyon sok mindentől függ. Egy idősebb fiú is lehet bármennyire megértő és türelmes, nyilván teljesen természetes módon vannak igényei, más környezetben fogjátok élni a mindennapjaitokat, mások lesznek a prioritások és az élet még bármit hozhat ezért ennyi idősen még nem lehet arra építeni, hogy "ő az életed szerelme és vele éled le az életedet", nyilván erre is van példa (én is ismerek ilyen párokat), de azért ez viszonylag ritka. Lehetséges, hogy eleinte jól érzitek magatokat, akár huzamosabb ideig is együtt lesztek aztán végül egy ponton valamelyikőtök valami oknál fogva azt mondja, hogy ő már mégsem szeretné ezt a kapcsolatot. Ez biztosan nem lesz könnyű, nem lesz kellemes, még akkor sem az, ha egy pár közös megeggyezés alapján válik szét mert azért az életük egy részét mégis közösen, együtt élték meg, de ez benne van a pakliban. Akkor ennyiből egy kapcsolatba sem kellene belekezdeni mert lehetséges, hogy fájdalmas lesz... Én úgy gondolom, hogy ha ti jelenleg jól érzitek magatokat egymással és úgy érzitek, hogy ez a kapcsolat mindkettőtöknek pozitív élményekkel jár, boldoggá tesz titeket, akkor nem kell aggódni.

2017. febr. 18. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!