Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszem az idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszem az idősebb pasiknak?

Figyelt kérdés
15éves vagyok, eddig két barátom volt, mind a kettő 18 éves. Ma leszólitott engem az utcán egy 20 éves. Nem értem miért az idősebbeknek tetszem. Szerintem annyinak nézek ki amennyi vagyok. 18éves koromig még sokat változhatok. Nem tudom mi tetszik nekik bennem hisz szerintem gyerekesen viselkedem. Ágyba meg ugysem megyek velük. Az egyik barátommal azért lett vège mert nem akartam lefeküdni vele. Különben is miért pont egy 15évessel akar lefeküdni? Mèg nincs tul nöies alakom szerintem.
2017. febr. 12. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudok jobbat! 11 éves osztálytársamat 20-30-as pasik is leszólítják, mert idősebb a kinezetenel es amúgy tényleg nagyon szep lany!
2017. febr. 12. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok a pedomaci 😂
2017. febr. 12. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazábol engem nem zavar. 20éves korig jöhetnek de a szüleim nem örülnek neki
2017. febr. 12. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos dugni akarnak.
2017. febr. 12. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azért szoktam "keresgélni" (amúgy nem, ők találnak meg mindig) a fiatalabbak közt, mert a korombeliek java vagy hülye, vagy hülye. :D
2017. febr. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!