Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk! Szoktátok nézni a lányok fenekét tesi órán?
Figyelt kérdés
Általában az én fenekemet szokták nézni, elég feltűnően. Ok, hogy egész nagy és kerek (ezt nem szeretem benne) de engem nagyon zavar, ezért tesi közben a derekamra kötök egy pulcsit hogy ne nézzék. Ti is nézitek a lányok fenekét tesi közben?2017. febr. 12. 20:04
1/17 A kérdező kommentje:
15L
2017. febr. 12. 20:06
2/17 anonim válasza:
Még amikor kozepsuliba jartam neztem,de amugy mi zavar benne?
4/17 A kérdező kommentje:
Ugyan már... Ha tudnád hány gyerek jön ide. És szerintem ez a kérdés tök ártatlan.
2017. febr. 12. 20:23
5/17 anonim válasza:
előfordult de én ügyeltem hogy ne legyen feltünő.
6/17 anonim válasza:
Mi mást néznének? Nálunk még a tesitanárok is nézték..
10/17 anonim válasza:
Én általánosban mindig meg is fogdostam a lányok fenekét , jó cicanaciba *-*
Bezzeg most középiskolába egy lány osztálytársam sincs :D
16/f
ui: Hagyd nekik hogy nézzék:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!