Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerül engem? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül engem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány,aki tetszik nekem.Én egy félénk,visszahúzódó 18 éves srác vagyok. Néhány napja elkezdett kerülni engem,eléggé látványosan. Pedig nem bántottam meg semmivel,úgy gondolom. Néhány hete ráírtam facen,az ottani beszélgetés eléggé egyoldalúra sikeredett,mondhatni be sem fejeztük (én személy szerint nem szeretem a faces beszélgetést,jobban szeretem az élőt,mert látom a reakcióit.) Élőben egy kedves,aranyos lány,mindig ő kezdeményezte a beszélgetést. Ma pl.: láttam őt a tanári előtt. Oda bement,köszöntem neki és integettem is neki,semmi. Kijött,akkor is ugyanezt csináltam,semmi reakció. Ez nekem nagyon rosszul esik. Pedig megnéztem egy filmet a moziban most hétvégén,ami nem nagyon köt le,őneki viszont a kedvence,csakhogy legyen legközelebb beszédtéma,ha találkozunk valahol a suliba. (ezt ő nem tudja) Én ronthattam el valamit ? Mit csináljak ? Kérdezzem meg,miért kerül ?

Előre is köszönöm a válaszokat,tanácsokat ! :) Most az egyszer légyszi komoly válaszokat kérek. :)

2017. febr. 6. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Te nem rontottál el semmit szerintem lehet hogy csak egy kis sok volt neki belőled(van ilyen) szerintem majd ujra joban lesztek, hacsak nem valami olyannal bántottad meg amit te nem vettél észre.
2017. febr. 6. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:

2 dolog lehetséges:

1 vagy szeret téged de nem akar és ezért kerül (velem ugyan ez van, azért kerülöm a srácot)

2 nem érdekled és lehet hogy ha utána mész folyton akkor idegesítő leszel számára.

De ez csak az én véleményem nem muszáj halgatnod rám :)

2017. febr. 7. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!