Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja?
A mai fiúk 90%-a bunkó, ízléstelen díszb*zikból áll.Ha megbántod őket, küldenek egy snapchates kutya(!) Filteres képet.
A lányok 90%-ának,a zöld kabátos,superstaros,tipikus ,,anyuci,apuci eltart,de azért én már felnőtt vagyok" meg ez jön be.
Hol van a 10%?? A sulimban csak ez megy.Aki normálisabb,az meg el van szállva magától,vagy hazudozik.
Nem sikerült még normális barátokat találnom emiatt.Fiút meg pláne.Pedig már szinte mindenki szerelmes/jár valakivel.
Veletek is ez van?
/L

Az első mondattal egyetértek - bár nincs tapasztalatom velük, mert kerülöm az ilyenek társaságát. A második sorral sincsen különösebb problémám, egyet tudok érteni.. sőt!
A hazudozás nálunk is megy - értsd: "duci" 16 éves srác azt meséli milyen király volt Japánban karate versenyen lenni, közben a 2 éves unokahúgom kiütné amilyen állóképessége és ereje van.
Én hál isten találtam normális barátokat (igaz, lányt még nem). Érdekli őket a motorozás, megmondják azt amit gondolnak az adott személy előtt is. Nem dísz**zi stílusuk van, érettek. :D
17F

A maradék 10%-ba tartozom, és abban is fogok maradni.
18F

Köszi mindenkinek! Még jöhetnek válaszok:)
10-es: én nem tartalak annak..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!