Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kötődöm a hozzá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötődöm a hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nevezhetünk a legjobb barátomnak is és mostanság egyre jobban "hiányzik". Nagyon bunkó egy pasi és tényleg szinte mindig megbánt viszont nagyon kedves utána mert igazából nem úgy bánt meg ( ezt itt nehéz elmagyarázni ) szóval lényegében most aranyos viszont köztudottan elsőben csak megfektetni akart és még mindig erős célja ez de már nem "erőszakoskodik" annyira. A lényeg hogy mostmár szinte nem tudok meglenni nélküle folyton vele álmodom és nagyon zavar hogyha más lánnyal van vagy más lányról beszél viszont nem tudom hogy most akkor tetszik-e mert vonzalmat nem igazán tudom hogy érzek-e viszont tényleg nem tudok létezni se nélküle... Ő pedig nem tudom hogy mit érez mert nagyon féltékeny és senkitse ened a közelembe aki pasi, illetve mostanság mondogatta hogy amúgy még sose utasítottam vissza meg hogy amúgy szeret illetve életében először bocsánatot is kért úgyhogy mások szerint bejövök neki és nem csak a külsőm.. most akkor mit tegyek? :( bocsi ha érthetetlen volt, aki tényleg szeretne segítene annak üzenetben szívesen elmagyarázom jobban is ..

#szerelem #barátság #fiú baràt
2017. febr. 1. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz ha gondolod :)
2017. febr. 1. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez eddig oké is lenne, de írtad hogy többször is megbánt és bunkón viselkedik veled, elsőbe meg megakart fektetni? Azért hiába a kedvessége, ezek azért elég erős érvek ahhoz, hogy azt hidd hogy csak ki akar téged használni és csak etet azzal hogy bejössz neki. Szerintem kezdj el vele bizalmasabb dolgokról beszélgetni, család , kapcsolatok stb.. És ha úgy érzed hogy tényleg őszintén megnyílt neked és nem hazudott, akkor okés. Ha összejönnétek, közöld vele hogy csak fél év után leszel hajlandó vele lefeküdni. Ha ezek után is együtt marad veled és hagyd neked időt akkor működhet a dolog. :)
2017. febr. 1. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos ő megoszt velem bizalmas dolgokat is és van hogy az érzéseiről is hajlandó velem beszélni.. viszont az tény hogy sokszor semmibe vesz de utána meg esedezik a bocsánatomért és igazábol szinte minden barátnőm kapcsolata ( illetve sajna a szüleimé is ) ilyen ..
2017. febr. 1. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne próbáld magad ezzel vigasztalni hogy a barátnőid meg a szüleid kapcsolata is ilyen. Attól a tiednek még nem kell ilyennek lennie. Ha megbánt akkor közöld vele, hogy utolsó esélye van, nem egy játék vagy akit ha megunt eldob, ha mégis kell neki akkor megy megkeres. Éreztesd vele hogy te sem bántod meg őt, elvárod tőle ugyanezt ezt hívják úgy hogy kölcsönös tisztelet.
2017. febr. 1. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!