Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem tul magam rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tul magam rajta?

Figyelt kérdés
Az van roviden hogy van egy fiu akit nagyon megszerettem o az igazi nagy szerelmem a baj csak az hogy borzasztoan nagyot csalodtam benne amiatt hogy csak kihasznalt szorakozni kelletem neki hogy tudnam elgelejteni ? Tudom hogy randizzak massal es hogy tereljem el a gondolataim rola de nem megy valami miatt ugy erzem ez meg nem zarult le pedig de mert csak arra kelletem hogy szorakozzon velem meg en se fogom mar keresni tobbet de megis eszemben van es rossz nelkule hianyzik

#szex #Szerelmi csalodas
2017. jan. 31. 20:24
 1/10 anonim válasza:
Egy csónakban evezünk! :/
2017. jan. 31. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Meg kell élni a gyászt...
2017. jan. 31. 20:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Fel eve nem beszelunk neha hanyingerem van tolle neha ugy hianyzik hogy majd meg orulok
2017. jan. 31. 20:33
 4/10 anonim válasza:
Írj rá, hátha változott azóta, megérhet egy próbát. Lehet, hogy azóta megkomolyodott és komolyan gondolja :)
2017. jan. 31. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem keresem mert nincs ertelme nekem is van buszkesegem anyiszor ferre dobdtam miatta ha akarna irna o
2017. febr. 1. 05:55
 6/10 anonim válasza:
Lehet hogy azert nem keres, mert szegyelli magat vagy azt hiszi nem szereted es nem akar zaklatni. Tegyel egy probat, masnem egy jot beszelgettek :)
2017. febr. 1. 05:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Nincs ertelme rajottem csak arra kelletem hogy szorakozzon velem minek eroltessem ha semmisem valtozik csak mafamnak csinalok rosszat el kell felejtsem valahogy
2017. febr. 1. 06:26
 8/10 anonim válasza:

Nem szokott néha írni? Például szülinapod mikor lesz? Várd meg, ha ír akkor lehet, hogy szeret téged.

Én is így vagyok volt barátnőmmel, a kapcsolatunk alatt még nagyon komolytalan voltam ehhez, és miután szakítottunk akkor kezdtem el megkomolyodni, és mostmár minden percemet vele szeretném eltölteni, de hiába. Én csak reménykedek, hogy egyszer még vele lehetek, mert tudom, hogy túl jó volt, hogy elfelejtsem őt.

15F

2017. febr. 1. 14:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Voltak szunetek koztunk aztan kibekultuk tobb honapos szunet utan is de mindig az lett a vege , en megtettem minden tollemtehetot mostmar csak azt szeretnem hogy vegre eltudjam felejteni
2017. febr. 1. 16:06
 10/10 anonim válasza:
Ha akarod adok egy elérhetőséget és tudunk erről beszélgetni, pár ismerősömnek az segített.
2017. febr. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!