Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel 7:21kor szoktam látni egy lányt, valaki ismeri?
Ő a lányom te kis kurafi, felejtsd el....hozzá ne merj szólni....
meg amúgy is van pasija...
Holnap leírom az én történeteimet. Jelenleg én is egy lányt keresek, akivel a vonaton beszéltem. Tudom a suliját, kollégiumát is, még képeim, illetve egy videóm is van róla. Sok osztályba bekérdeztem, egyelőre még nincs meg. Ennyi adatból poén lenne, ha nem találnám meg. :D
Amúgy tényleg meg kéne szólítanod. :D
16/f
Nah ma úgy voltam, hogy leszólítom bármi lesz, így is indultam el, de nem volt ott, nem is láttam, ezt úgy vettem hogy valószínűleg a világ akarata, felszálltam a hévre, ott néztem egy lány, aki elkezdett utána engem is nézni, ő nem félt a szemkontaktustól legalább és mikor leszállt utána mentem és megszólítottam, elkértem az elérhetőségét is, ha a másik még csak arra sem képes, hogy felnézzen akkor felesleges vele foglalkoznom, nem értem hogy lehet valaki annyira félénk hogy a földet nézi inkább... LEgalább akkor az eget nézné vagy a környezetét, ami körbe veszi.
így hát mindegy is és téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!