Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kpopper lány + metalhead srác?
Miért ne?
Az ember személyisége, párkapcsolatban való viselkedése nem attól függ, hogy milyen zenét hallgat.
A kpop az valami ázsiai divat nem?
A rasszista, kopasz acélbetkósokat egyébként nem skinheadnek hívják, hanem boneheadnek, vagy neonácinak, esetleg hungaristának.
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy ázsiai kultúrát kedvelő, japán lolita-popzenékre ugráló, cuki kis animés csaj együtt járjon egy rasszista, kopasz rockerlepkével. Véletlenül meglátja valamelyik koreai cukifiús poszteredet, és belelép a bakancsával, utána meg az arcodba.
Az utolsónak annyit, hogy a K-Pop-ból nem tudom miről lehet Japánra következtetni, de semmi köze nincsen egymáshoz. :D
Amúgy meg, ha a srác tisztában van azzal, hogy milyen zenét hallgatsz, és nem zavarja, akkor nem lehet belőle probléma.
Csak a rajongást és az idoljaidról való beszélgetést hanyagold, mert az szerintem mindenkit felidegesítene. :D
Utolsónak:
Hát végül is igen.
Miért is ne járjon egy nácival?
Hülyék...
Attól mert valaki rokker, attól még nem náci, észlény!
Van ismerősöm, aki ugyanilyen stílusban öltözködik, de sokkal emberibb természete van, mint neked utolsó!
Nem a srác a náci és a rasszista, hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!