Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik a vanília illat a lányokon?
Figyelt kérdés
Nem az a mű vanília, meg nem is 10 méterről lehet érezni..:D2017. jan. 29. 15:50
1/7 anonim válasza:
azt ne mondd, hogy beleestél egy rakás pudingba :3
Érdekes, de ha az egyényi véleményemre vagy kíváncsi nem tudom, gyerekkorom óta valami baja van az orromnak és csak is az extrém büdös szagokat érzem meg és azt is egy jó pár perc után, így nem is tudnám milyen illatod van.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit fura lenne elsőre, de alapvetően jó illata van a vaníliának.
3/7 anonim válasza:
Én azt szeretem ami enyhén megcsapja az orromat ha a lány a közelemben van, de mégsem érzem méterekről, hanem ha közvetlen mellette vagyok akkor ha érzem hogy van egy kis vanília illat, ami nem brutál erős, az nekem kifejezetten tetszik.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem egyes, nem estem bele a pudingba:DD
2017. jan. 29. 18:04
6/7 anonim válasza:
nekem meg az égett gumicsizma szaga tetszik. a vanília inkább maradjon meg a sütibe
7/7 anonim válasza:
Utálom az ilyen star nature parfümöket. A húgomnak is az van vaníliásba és vattacukrosba. Okádhatnékom van tőle, amikor reggel a nyakára önti azt a lötyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!