Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szépen, lassan haladunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szépen, lassan haladunk alkalomról alkalomra a szex felé az úgy jó? 18/L többi lent

Figyelt kérdés

Köszönöm, hogy elolvasod, akkor is ha hosszú!!:

2 hónapja vagyok kapcsolatban, 4 éve ismerem a barátomat és majd egy éve alakulgatott a kapcsolat köztünk míg összejöttünk.

Eddig egyszer voltam csak úgy, kétszer pedig ott is aludtam náluk, szüleikkel is jól kijövök, kedvelnek.

A legelső ottalvásnál(1hónapja) olykor heves csókolózásba kezdtünk és néha néha megtapiztuk egymást bizonyos részeken ruhán keresztül. Igazából ment volna a "dolog" re visszafogtuk magunkat arra hivatkozva, hogy a szülők úgy látják, hogy "nem állunk készen erre". (Ő 19éves amúgy.)

Vagyis nem az, hogy tiltják csak inkább az én anyukám óckodik a dologtól...de beszéltünk is róla mielőtt mentem a pasimékhoz, meg adott egy doboz óvszert is, hogy inkább legyen nálam, ha úgy alakul. Persze azért örült, hogy nem történt úgy semmi, de szerintem nem ő tudja, hogy nekem mikor mi és miért jó. Arról meg nem is tud, hogy ezen a területen milyen vagyok, vagy milyen gondolataim vannak...Kérdeztem tőle, hogy ő honnét tudja, hogy nem álloo készen stb. Azt mondta, hogy hivatalosan nemrégóta vagyunk együtt...és igazából ennyi érve van csak. De sztem nem ettől függ. Meg beszéltük, hogy persze ovatosan kell, vigyazni kell meg ilyesmi meg hogy csak akkor ha akarom. Meg, hogy onnan tudom hogy akarjuk, hogy nem csak simán csókolózunk hanem szenvédélyesebben stb meg kezdjük tapizni egymást ilyesmi... De azt nem mondtam, hogy ez már megvolt. Ezen kívűl kb mindent tud rólam tényleg.

Na és kövi ott alvásnál is hasonló helyzetben voltunk a barátommal csak most annyiban mentünk tovább, hogy ruha alatt is nyúlkáltunk kicsit. Mindkettőnknek jól esik, jó érzés ez a szenvedélyesség, a csókok meg minden...csak ugye sztem kissé visszafog minket a tudat, hogy "nem szabad"(meg az hogy fáradt is volt kicsit csak én nem tudtam aludni ezért ébren volt velem xD)

Pedig igazából szabad, vagyis ugye anyukám sincs ellene meg beszéltünk már erről párszor...csak na..

Pedig akarjuk mindketten a dolgot csak lehet, hogy emiatt visszakozunk kissé.

Mondjuk nem bánom, hogy azzal a két alkalommal nem történt semmi köztünk, mert úgy érzem, hogy szépen lassan felkészülünk a dologra úgymond és jobban megismertük egymást bizonyos helyeken és nem egyből belevágtunk a közepébe csak a vágyak miatt.

Nektek mi a véleményetek?

Végülis jó, hogy igy történt eddig, van haszna?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

2017. jan. 28. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lehető legjobban csináljátok eddig!
2017. jan. 28. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem rossz, 20 év múlva lehet lesz egy eljegyzés, megint 20 év múlva pedig az esküvő:D Viccet félretéve egyébként nagyon rendes anyukád, hogy így foglalkozik veled, és nyilván te tiszteled őt, mert nagyon adsz a szavára, elég egészséges kapcsolatnak tűnik. De lehet hogy az anyukád ezt félti, és ezért is félti egyben azt, hogy átveszi a helyét egy srác, és valszeg vele fogod megbeszélni a dolgaidat az elkövetkezendő években és vele egyre kevésbé. Egy kissé lehet benne ez is, mert amúgy nem kell ezt túlreagálni ennyire, ha már a tapizásra vágytok, és az jól esik, akkor az egész jól fog esni. Másrészről eljön az idő ám, amikor egyedül kell érvényesülnöd itt-ott amott, nem jó ez, hogy túlzottan ennyire benne van még az ilyen privát dolgokban is az anyuka, és ezt te tudod kontrollálni, tehát ez a te felelősséged. Mármint az őszinteség jó, de az, hogy ő mondja meg mit csinálj, az nem a legjobb, hát kihívások nélkül a legkisebb nehéz döntéstől is kétségbe fogsz esni a későbbiekben. Nyilván a legjobbat akarja neked, de ő nem tudja a te szemszögedből nézni a dolgokat. Jobb ha a saját kezedbe veszed az irányítást, 18 éves vagy, nem élheti anyukád a te életedet.
2017. jan. 28. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a második válaszolónak is :)

Annyira egyébként nem mászik bele a dolgaimba, szerintem inkább csak félt.

Talán azért is mert lelkileg pár szempontból nem vagyok valami stabil, és miután a naplómba is olvasott régen fura dolgokat szerintem értehtő. De ha úgy alakul a helyzet úgy is én fogom eldöntenj meg a barátom, hogy mi legyen és hogyan, de eddig így is jó, addig amíg szeret és én is őt!:3

2017. jan. 28. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Így már érthető:) Csináljátok úgy ahogy nektek jó igazából, csak ha tényleg akarjátok, akkor ne tétovázzatok, ne agyaljátok túl, mert abból sosincs semmi jó:D
2017. jan. 28. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Több ilyen ember kéne, mint ti.
2017. jan. 28. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!