Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti küldenétek magatokról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti küldenétek magatokról ilyen képeket?

Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válaszát várom. Ha egy srác, aki bejön nektek és már majdhogynem jártok is, azt kérné tőletek, hogy küldj magadról olyan képet, amin csak egy tangába vagy melltartóba vagy akkor küldentétek? A srácot ismerem már évek óta és megbízok benne, de azért félek, hogy esetleg elküldené másoknak.

2017. jan. 27. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Soha senkinek
2017. jan. 27. 18:48
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Elsovel értek egyet.

Nem bizalom kérdése. Bárki megláthatná utánna. Ha annyira kiváncsi rád éloben megnezi, mikor r eléggá összejöttetek. Nem pedig igy.

2017. jan. 27. 18:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Képet soha. Aki lát élőben az megnéz magának. Képet senkinek.
2017. jan. 27. 18:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Már látott élőben. Születésnapjára szeretné, mert hogy az egyik barátjának is egy csaj azt küldött ajándékba.
2017. jan. 27. 19:01
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy. Lementi, és ha szétmentek simán visszaél vele. Küldözgeti mindenkinek, elterjed rólad, mekkora ribi vagy, hisz még fehérneműs képet is láthatnak rólad. Rosszabb esetben felkerül az internetre. Lehet, hogy 10év múlva valahogy előjön rólad a kép, és lehet ezért nem kapsz meg egy állást... soroljam még? Hidd el, rohadt veszélyes! Soha senkinek, még a pasidnak se!
2017. jan. 27. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
attól függ. random srácnak nem. exemnek pl küldtem. köztünk maradt, barátok is vagyunk azóta is, nem is élt vissza vele, v ha igen a haverjai láttak legalább jó csajt.
2017. jan. 27. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Ne, kérlek ne.

Az ilyen nem szeret, aki szeret sose kérne ilyet tőled.

Ne tedd, tudom nem ismersz de ne tedd esküszöm megbánod.

Aki szeret, nem kér ilyet hanem tiszteketben tart, és nem a haverja hülyeségét hangoztatja.

Vissza fog élni vele, akármennyire bizonygatja.

Remélem észnél leszel.

L

2017. jan. 27. 19:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy pasi vagyok, de soha semmilyen körülmények között nem szabad olyan képet kiadni magadról, amivel bármilyen módon vissza lehet élni.

Még több éves kapcsolatban sem, nem hogy egy "majdnem járásban".

Eleve ki tudja, hogy onnantól hány haverja fog arra a képre matyizni. Az odáig oké, hogy nem zavar, ha ez a haverod a képedre fogja rángatni a Jancsit (mert hidd el, nem csak azért kéri, hogy gyönyörködjön benned), de szerintem te sem akarnál úgy bemenni az osztályba, hogy a fiúk fele már tudja, hogy milyen vagy szinte meztelenül.

De még ha nem is küldené el másoknak, tudod, az egy dolog, hogy most te nagyon odáig vagy érte, meg ő is rád van kattanva, ki tudja, hogy pár év múlva mi lesz? Ha mondjuk szakítotok, vagy neked megtetszik valaki más, ne gondold, hogy nem áll fenn a veszélye, hogy majd azzal a képpel zsaroljon. Alapból soha nem szoktam úgy hozzáállni egy kapcsolathoz, hogy eleve a legrosszabb végkifejletből induljunk ki, de ez most pont egy olyan helyzet, tekintve, hogy potenciálisan egy nagy "fegyvert" akarnál a kezébe helyezni, amikor a legrosszabb eshetőségre is gondolni kell. Járt már úgy lány ismerősöm, hogy 3 éves (!!!) kapcsolatban küldött egy hasonló képet. Egy év múlva, amikor nagyon megromlott a kapcsolatuk, nem akarom részletezni, hogy mire kényszerítette a srác szegény lányt... amit ha nem tesz meg, akkor elküldte volna többek között a szülőknek és a lány iskolája igazgatójának azt a képet. (Az, hogy a srác összes haverjának ekkor már megvolt a kép, az már csak amolyan mellékes dolog...) Szép dolog a bizalom, de az emberek csúnya dolgokra képesek, ha nem minden úgy alakul, ahogy szeretnék...

De tegyük fel, hogy tényleg ezer százalékig megbízható. Akkor is kikerülhet a kép véletlenül. Ha a telefonjára lementi, aztán "jó" szokás szerint a haverjának kölcsönadja, ő meg megtalálja, és elküldi magának... és máris kikderült tőle, és ki tudja, kihez jut el. De gépen is ugyanez a helyzet, főleg ha többen használnak egyet.

Szóval csak óvatosan... akkor küldj másnak bármit, ha nem lenne belőle gond, ha azt más megtudná, vagy akár egy weboldalra kikerülne.

Egyébként pedig magánvélemény, de szerintem eleve óvatosnak kell lenni azokkal, akik intim képet akarnak kunyerálni, pláne úgy, hogy még nem is jártok.

2017. jan. 27. 19:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyú én az exemnek küldtem mesztelen képeket és igen volt néhány haverja akinek elküldte. Hogy őszinte legyek így utólag már nem izgat, de amikor megtudtam nem voltam elragadva. Szóval ha nem zavar, hogy tovább küldi a havarjainak és ők pedig szintén továbbküldik, és ez esetleg a barátnőidhez is elér, meg elmondanak mindenféle r bancnak, akkor küldj neki, legalább örömet szerzel nekik.
2017. jan. 27. 19:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

sose értem mire jó az hogy ilyen képeket másoknak mutogassunk, én ha kapok lánytól ilyet (esett már meg), azt nem mutogatom másoknak, akkor se ha már nem vagyok vele jóban, nem élek vissza ilyenekkel

persze nem mindenki ilyen, így tényleg nem érdemes ilyesmit küldeni

2017. jan. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!