Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok. Ti hogy reagálnátok egy valentinnapi meglepetés ajándéknak?
Tetszik a lány és ezt ő is tudja. Mikor tudtára adtam, azt mondta hogy most nem szeretne többet, csak barátok legyünk. Nem hiszem hogy sokat változott volna azóta a véleménye, de nem érdekel. Pont ez benne a jó hogy nem egy könnyen megkapható lány, bár lehet tényleg nem vagyok az esete. :D De ha tényleg így is van, nem baj. Szeretném majd kis idő múlva újra megpróbálni hátha változott azóta a véleménye. Ezért szeretném egy kis ajándékkal, esetleg levéllel meglepni.
Nem vagyok az a könnyen feladom típus és ezt tudtára is szeretném adni. :)
Arra gondoltam hogy névtelenül küldeném hogy érdekesebb legyen, bár lehet csak bizonytalanságom miatt. :)
"Nem hiszem hogy sokat változott volna azóta a véleménye, de nem érdekel"
Ha így állsz hozzá, változni fog a véleménye, negatív irányba.
Persze, nem vagyok 16-18 éves lány.
3-assal tökéletesen egyetértek! Engem is szerzett már meg hasonló módon srác. Nagyon kitartó volt és egyre jobban tetszett. Majd tett egy még közeledőbb lépést és eltűnt. Utána pár nap múlva én kerestem mert nem tudtam kiverni a fejemből :D
Névtelen semmiképp se legyen, azzal sajnos nagyot lehet bukni. Derüljön ki, hogy te vagy még ha nem is konkrétan a nevedet írod rá :) Egy őszinte, kedves levél hatásos lehet csak túlzásba ne ess semmiképp.
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat! :)
És ha teljesen hidegen hagyja hogy mi van velem? Alig válaszol az üzeneteimre. 2 hét után, tegnap írtam rá. Ma meg mikor kiderült hogy itt vannak a városba az osztályával (Egy faluba élünk, de ő is tanul és én is, és nem egy helyen), írtam neki hogy hol lesznek, meddig lesznek itt meg hasonlók erre 2-3 óránként jön vissza válasz. Mondjuk ez nála elég normális, mikor láttam a messengerét tucat számra voltak az olvasatlan üzenetei. Gondolom mert sokakkal csinálja még ezt hogy órákra rá válaszol. Elgondolkodtam hogy tényleg ő kell-e nekem, de amúgy egy jó lány.
Említettem neki hogy találkozhatnánk, ismerem a várost, tudok jó helyeket. Azt mondta hogy ha lesz ideje és ha a tanárnő megengedi.
"Idő"?? 2 suli mellet még éjjel is dolgozom mégis tudnék szakítani időt egy találkozásra. Ő meg kirándul és nincs ideje? o.O
Bár soha nem voltam csajozós típus, sosem érdekeltek különösebben a lányok, főleg az 1 éjszakások (Bár még csak 18 éves vagyok :D ). És amikor próbálkoztam, nem sokszor jártam sikerrel. De amióta úgy döntöttem hogy ő az akinél nem fogom egy könnyen feladni a próbálkozást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!