Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki jóképű/jól néz ki akkor mindegy ha alacsony pasi létére? (kép)
Figyelt kérdés
Mert ezért a srácért is több millió lány oda van, de nem ilyen 14-15 évesekre gondolok hanem 18-22 akikkel beszélgettem, hogy ki 10/10-es és a legtöbben ők mondták, különösen a szép csajok. De olyanok is akik 180 centi körüliek, vajon akkor is bejönne nekik ha nem lenne híres és tudnák hogy kábé 10 centivel alacsonyabb mint ők?
Amúgymeg:
2017. jan. 26. 10:26
11/11 anonim válasza:
Tekintve, hogy én is alacsony vagyok természetesen nem zavar ha valaki alacsony fiúként. De azért nálam legyen magasabb, ami megjegyzem nem nehéz. Bár azért elég fura belegondolni milyen kis kicsi pár lennék egy 165 centis sráccal de tényleg nem ez számít :) Persze tudok példát olyanra is aki azért nem jön össze egy sráccal, mert ha magassarkúban van ugyan olyan magasak... Szerintem ez már a legfelszínesebb kategória kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!