Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak csak az izmos,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak csak az izmos, gyúrós, gazdag, nagymenő, felhajtott galléros fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 18:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Sok átlagos embernek van barátnője igen, mert sok az átlagos csajszi is, akik önértékeléis problémákkal is küszködnek. "

Ezt úgy mondtad mintha ők akkor nem is számítanának mert átlagosak, bizonyára te vagy a megtestesült szépség és semmi hibád sincs, mint pld vitázni itt ezen, ezzel ki is száltam hello.

2017. jan. 23. 20:44
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
#16-os nem téped feleslegesen a szád, én megértem amit írsz. Főleg hogy korrektebben írod, mint a 12-es. És nekem nem is azzal van itt a bajom, hogy vannak kivételek, hanem hogy mindenki annak gondolja magát, és az egész női nemet, miközben a valóság valóban teljesen más:D Másrészről kezdem úgy érezni, hogy én tépem hiába a számat, mert nem olvassátok el amit írok, vagy nem értelmezitek:D Sehol nem írtam, hogy önmagában CSAK ezek a tulajdonságok kellenek a nőknek, csak hogy ezek mérvadóbbak, mint ezeknek az ellentéte, amik itt fel vannak sorolva nagyrészt, és ezekre úgy asszociálnak a nők/lányok, hogy fúj, mi ez, pff senkinek nem kell, taszító stb.(amit elhiszek, hogy néhány ember így van ezzel, de hogy az egész női társadalom azt nem) Nem vontam párhuzamot ezek között, hogy aki nagymenő, az bunkó, nagyképű, önző, magával törődik, aki nem az meg rendes, kedves, figyelmes, magabiztos, empatikus meg a többi. Én csak ezeket a tulajdonságokat néztem magában. Mert nem is lehet így beáltalánosítani embereket, hogy aki gyúr, gazdag, az a rosszfiú, aki nem gyúr, szegény az a jó fiú. Ezért nem is lehet ezeket a tulajdonságokat máshogy bekalibrálni szerintem, csak úgy hogy önmagában nézzük őket.
2017. jan. 23. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen, ott van az a csak, de utána helyesbített a kérdező, hogy elsősorban ők. Szerintem a tulajdonságokra értette, mert nem lehet ennyi jelzővel jellemezni EGYETLEN embert sem. Én is végeztem;D
2017. jan. 23. 20:51
 24/29 anonim ***** válasza:

oh még egy dolog a #18-asnak, egyetlen mondatomban akadtál fent, ezért nem tudtad értelmezni az egész szöveget, amiből ha logikusan következtetsz ad egy képet ami keretbe foglalja mindazt, amivel nem értettem egyet, tehát hogy annak a nőnek ha a jellemmel telibb férfiak jönnek be, akkor azok között vannak ilyen tulajdonságok is általánosságban, mert ezek színesítik jobban őket, mint az ellenkezőjük.

Ami azt illeti nincs mit tagadnom, elég jól megy a sorom.:D

2017. jan. 23. 21:05
 25/29 anonim ***** válasza:

#22: Én kérek elnézést ha valamit félreértelmeztem. Értem amit írsz, de most őszintén, neked kellene ezen tulajdonságok ellenkezőjével rendelkező nő? Na ugye :) Nem kell rájuk fújolni, de aki ezt teszi, az az ő szegénységi bizonyítványuk. Egyébként mindenki szemében vonzóbb egy jól öltözött, jó kiállású férfi és nő, nem azt fogja megnézi a másik nem tagja először aki slampos. Ezek előnyös tulajdonságok, de ezzel nem is feltétlenül fogják őket választani. De ez csak egy példa.

Az, hogy ki érzi magát kivételnek, vagy ki sem, vagy ez mennyire igaz, azt csak ők tudhatják. A valóságban mi az igaz, azt sem lehet így megmondani. Nem hiszem, hogy olyan sok helyen jártál és mindenkit ismersz, hogy ezt így kijelenthesd :)

#16-os

2017. jan. 23. 21:26
 26/29 anonim ***** válasza:

#17(20:26) Talán azért írnak ide felnőttek is, hogy elmondjanak olyan dolgokat, amiről sok tizenévesnek fogalma sincs? xD

Általában azok az emberek élnek ebben a tévhitben, akik nem kellenek senkinek saját hibájukból eredően, amit nem akarnak elismerni. Ezzel lényegében a kérdést is megválaszolnám, de inkább érthetőbbé teszem. Az anyagiakat nem tartom fontosnak. Aki gazdag, az más közegben mozog. Nem biztos, hogy azért kedvelik a barátai, mert olyan jó arcnak tartják, stb... Talán még a párja sem, mert igen, sajnos tényleg akadnak olyanok, akik a pénzre hajtanak. Azt tudnod kell, hogy nem ez az normális, sem a hétköznapi. Egy ilyen kapcsolatban mennek igazán a megcsalások, mert a nőnek megvan mindene, de a párja nem a lelki társa is, max. a szexpartnere. Én ebből nem kérek. Ezzel nem is azt mondom, hogy mindenki ilyen, akinek rengeteg pénze van. Valóban változik az értékrend sok esetben, de amellett kialakulhat normális kapcsolat. Nekem személy szerint a gyúrós pasik sem az eseteim, de ha választani kéne egy önsajnáltató 40 kilós srác és egy gyúrós között, aki jól érzi magát a bőrében, egyértelműen a gyúrós srácot választanám. Nem azért, mert izmos, hanem azért, mert van önbizalma és akaratereje. Ha valaki csak panaszkodik arról, hogy milyen szerencsétlen vagy változtatni akar a külsején, de nem tesz érte semmit, ez erős akarathiányt jelent, ami nem túl vonzó senki szemében. Vannak, akik jóindulattal megpróbálják az illetőt támogatni, de ilyeneknél általában semmit nem érnek el. Innentől kezdve még jobban kerülik ezeket az embereket, nem akarnak ilyen helyzetbe kerülni. Én is voltam ilyen helyzetben, tapasztalat. Azóta össze nem jönnék önbizalomhiányos pasival. Az különösen szörnyű, amikor ezek a fiúk azért utálnak másokat, mert nekik van barátnőjük, jóképűbbek, stb... A nagymenők viselkedése szintén arra utal, hogy magabiztosak. Vannak, akik épp az ellenkezőjét próbálják ezzel rejtegetni, de azt sokan úgyse veszik észre mi van az álca alatt. Ráadásul ezek az emberkék már "túlzott önbizalmat" szoktak mutatni, ami egy normális csaj számára megint csak visszataszító. Az önbizalomhiánnyal az is össze szokott függni, hogy valaki meg sem próbál adni a külsejére, ápolatlan, stb. Itt sem kell mindig fullosnak lenni vagy többet állni a tükör előtt, mint egy nő, de valamit tegyen már egy pasi is magáért... Ha erre sem képes, max. hasonlóan ápolatlan lányt fog találni.

18/l

2017. jan. 23. 21:43
 27/29 anonim ***** válasza:

#25-ös, nem tudom hogy rá-e fújoltam ezeknek a tulajdonságoknak az ellenkezőjére, ha igen, akkor már biztos kiégett a szemem a laptop fényétől, és ennek idegességében. Nem akarom hárítani a felelősséget, tényleg taplóság ha ezt lehet kivenni a szövegemből, de nem úgy értettem. Engem az zavart, hogy a lányok kb leírják előre az ilyen embereket(nem csak itt, hanem mindenhol a rengeteg klisé), miközben lehetnek ugyanolyna értékesek mint akárki más emberileg is, pl mint egy szegényebb emberke. Nem azzal van a baj, ha valaki szegény, visszahúzódó, nem edz, és nincsenek jó ruhái. A baj azzal van, hogy nem tudják elfogadni és tenni ellene, ha zavarja őket és inkább azokat fikázzák, akik tesznek azért hogy ne ott legyenek. Nyilván gondolom van sok olyan szegény ember is aki ugyanúgy tesz. Egyik legjobb haverom anyukája is ilyen. És nyilván van a másik kategóriában is sok olyan aki nem tesz érte mégis megvan mindene. De csak ezért önmagában ne legyen már bűnös senki. Minden rosszban van valami jó, és minden jóban is lehet valami rossz. Nézőpont kérdése. Én pl egy olyan családba születtem ahol nem kellett nélkülözni sosem. Az egyik legjobb haverom(akinek az anyukájáról volt szó előbb) pedig pont az ellenkezőjébe. Sokkal talpraesettebb emberke lett, suli mellett melózik, rendesen tanul, még szórakozni is tud, és bár ugyanezeket én is csináltam, sőt én is keményen melóztam mindamellett, hogy nem lett volna rá feltétlen szükség, mégis neki könnyebb volt mindenen túllendülnie. Nyilván ez nevelés kérdése is.

Tehát lényegében erre gondoltam.

2017. jan. 24. 00:42
 28/29 anonim ***** válasza:

#27: Nem egy nyelvet beszélünk :) Te sem érted amit én írok, mert nem rád írtam a fújolást, hanem azokra, akik tényleg ezt teszik. Igaz amit írsz, de ne feledd, ez nem csak feltétlenül a lányokra igaz, elég csak itt gyakorin körbe nézni. Ez nem tetszik amit írsz, hogy az egyik nemet húzod le, persze te ezt látod, de ugyanúgy a másik nemnél is vannak ilyen esetek, sőt. Ne általánosíts.

Amit írtál az mind szép és jó, aki akar, az úgyis tenni fog a saját érdekében, aki viszont nem, az ne panaszkodjon, hurrogjon másokra. Vessen magára az ilyen ember. Minden csak akarat kérdése.

Szerintem jobb lesz ezt befejeznünk, mert nekem úgyis jobb, neked bal. Szép napot! :)

2017. jan. 24. 08:34
 29/29 anonim ***** válasza:
értem én, de ha jobban belegondolsz, ez igaz általánosságban mindkét nemre amit írtam. A fújolós dolgot azért vettem magamra, mert valahol én is azt éreztem, hogy mintha azt csináltam volna, nem olvasom vissza a kommentjeimet. Nem a női nem ellen próbáltam érvelni, hanem azok a nők ellen, akik bizonyos pozitív tulajdonságokat negatívként titulálnak. Ez pontosan ugyanolyan, amikor egy kedves, figyelmes, empatikus, életvidám, állati vonzó csajszit csak azért lek*rváznak, mert sok fiúval barátkozik(ne adj isten még gazdagok is a szülei, milyen romlott ember, mi?:D). És nem is véletlenül barátkoznak vele, hanem azért mert olyan amilyen, pozitív személyiség. Az ilyen lányok mellett ugyanúgy kiállok. Az ilyen lányok is csak azért válnak olyanná, mert olyannak tartják őket. Az izmos srácokban is rengeteg klisé megjelent, hogy egoisták, csak magukkal törődnek stb stb, és így nem is véletlen hogy ilyenné válnak. Ha sokáig egyfajta külső visszajelzést kap egy ember, egy idő kezd meg is felelni annak akarva, akaratlanul.
2017. jan. 24. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!