Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy én csak barátnak akarom?
Figyelt kérdés
Ő a legjobb fiú barátom, mindent előbb tud rólam még a barátnőimnél is, bizonyos dolgaimba csak őt avatom be. Lelkileg ő a hozzám legközelebb álló társ és ezt nagyon komolyan mondom. Ezen minden nap beszélünk egy időben sülve főve együtt voltunk hol ő aludt nálunk hol én náluk közben többször mondta, hogy tetszem neki, de mit csináljak ha én nem tudok rá másként tekinteni mint barát? Most legutóbb letiltott fészen erre mondja nekem a haverja, hogy ideje volt már rég mert csak húztam az agyát...mi közben semmit nem csináltam olyat amiből félreértés lehetett volna nem közeledtem hozzá testileg, ha ő ilyesmit próbált akkor pedig értelmesen meg tudtuk beszélni, hogy nekem ő csak barát, legalábbis eddig azt hittem! Nem akarom őt elveszíteni mert jó beszélgetni vele kisírni magamat a vállán ha úgy van. De ezt hogy érthetném meg vele, hogy ne legyen már ebből mindig visszatérő probléma? 19/l2017. jan. 22. 13:54
1/8 anonim válasza:
Ha ennyire jó vele beszélni, időt tölteni, panaszkodni neki és ennyire bizalmas a kapcsolatod vele, akkor miért csak barát? VAgy én nem látom a logikát, esetleg max annyit tudok beleképzelni, hogy külsőleg nagyon nem az eseted, amúgy mert elvakítják az érzései ezért.
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg rendesen megmondtad neki hogy csak barátja akarsz lenni és ezt ő nem tudja megérteni akkor nem tudsz mit tenni. Mert ezt neki kéne megérteni, és annál világosabban minthogy megmondtad neki hogy te csak a barátja akarsz lenni, nem lehet mondani. Szerintem elég világosan közölted ezt vele
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is világosan közöltem vele és most mégis durcizik. Külsőre nem néz ki rosszul, de nekem más típusú pasik jönnek be. Olyannal szeretnék járni mint amilyen ő csak pasiban :3
2017. jan. 22. 14:13
5/8 anonim válasza:
Hát hallod, képzeld bele magad a helyébe. Ugyanaz a problémája mint neked, csak az ellenkező irányban. Ő valszeg barátnőnek szeretne téged, és barátként már nem tudna meglenni melletted(nem azért mert rossz lennél, hanem mert ő mást szeretne), te pedig pont fordítva. Tehát válaszút elé kerültetek, vagy valaki beadja a derekát, vagy pedig szétválnak útjaitok. Eddig ő volt az aki beadta a derekát ahogy látom, és ezt nem szeretné folytatni. Te is ugyanúgy megértheted, hogy ő nem barátkozni akar veled, pont ahogy te elvárod tőle, hogy te nem kapcsolatot akarsz vele. Rossz lenne neki rád néznie barátként, ahogy mással hemperegsz. Azért ezt átérezhetnéd. 2 lépés van ilyenkor. Vagy hanyagolni fog, mert elutasítod állandóan, vagy pedig összejössz vele. 2,5. lépés ami még max lehetséges, hogy összehozod egy csajjal. De azért gondolj bele mennyire önzőség azt elvárni egy embertől hogy úgy viselkedjen, ahogyan te szeretnéd.
6/8 anonim válasza:
Van egy sejtésem , hogy ki vagy , kedves kérdező . :D
7/8 A kérdező kommentje:
hú na ki vagyok
2017. jan. 22. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!