Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telefonszámot elkérni gáz?
Sziasztok!
Azon gondolkoztam, hogy manapsag, amikor a fiatalok jelentos %-a a facebookon, messengeren meg hasonlokon log van letjogosultsaga telefonszamot elkerni egy lanytol? 21 eves vagyok, de meg sosem kerultem olyan helyzetbe, hogy olyan lannyal hozott volna ossze a sors, hogy ne ismertem volna elozoleg, de most van egy lany akit latasbol ismerek, es nem tudom, hogy egy 17-18 eves lany mit szolna hozza, ha elkernem a telefonszamat. Azert is gondolom, hogy ez igy nem tuti, mert az ismeroseim szinte egyaltalan nem hasznaljak telefonalasra a telefonjukat.
Elore is koszi a valaszokat!
Szerinted az jobb, ha kideritem a nevet es bejelolom facebookon ugy, hogy elotte mar tobbszor is lattam? Lehet en eleg regimodi vagyok, de nekem ez fura.. :)
Koszia valaszokat, varom a tobbit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!