Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom aki nekem nagyo bejön,tudja, hogy szerelmes vagyok belé.Maga a tanár is mondta nekem, hogy szerelmes vagyok belé a jeleimből láttán mondta.

Múltkor órán elbújtam az egyik osztálytársam mögé, azt hittem, hogy nem lát a tanárom... Zavarban voltam ezért eltakartam a kezemmel az arcomat.Tanár hangosan mondja a nevemet és hozzá teszi: Aki éppen eltakarja az arcát...

Miért mondhatta ezt ki hangosan, hogy mindenki hallja?

Tudom, hogy nem lehetünk együtt,stb... De mégis egyre jobban azt érzem, hogy szeretem, egyre jobban erősödik meg bennem ez az érzés és egyre jobbam vonzódom hozzá.Nem csillapodik, hanem erősödik az érzés.

Miért van ez?

Bocsi a sok kérdésért, de ez engem nagyon érdekel.

Normális válaszokat szeretnék kapni.

2017. jan. 14. 19:37
 1/2 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Akár mennyi is Szerintem keress egy korodbeli lányt majd ő elfelejteti veled ezt a "gyerek" "szerelmet"

2017. jan. 14. 19:44
 2/2 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok.
2017. jan. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!