Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ki szokott piros sziveket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ki szokott piros sziveket küldeni a lány haverjának is?

Figyelt kérdés

Az mellett hogy van barátnőd, küldenél a lány haverjaidnak/barátaidnak esetleg azoknak akikről tudod tök bejösz nekik, küldenél nekik piros szivet üzenetben vagy nyilvánosan például képük alatt?

Nem zavarja ez a barátnőtöket?

2017. jan. 14. 11:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Te vagy a ramaty és nem azaz elszomorító hogy sziveket írnak az emberek egymásnak hanem az hogy ilyen emberek is vannak amilyen te vagy vagy az is lehet hogy csak te vagy ilyen h_lye itt..
2017. jan. 14. 13:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Jajj Drágám Te nem tudsz engem felidegesíteni nyugi ;) :)
2017. jan. 14. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
ejjh mi van itt? egyébként az nem elvakult és béna dolog hogy ezen veszekedtek? :D de ha már állni kell valaki mellé akkor inkább amellett szólok hogy szerinted miért találták ki a hangulatjeleket? hogy használjuk őket, ezzel lehet feldobni a beszélgetést! szóval mindenki higgadjon le akinek meg csak fos válaszai vannak és semmit sem mondanak az inkább hallgasson ;)
2017. jan. 14. 13:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Na végre valaki..
2017. jan. 14. 13:48
 15/21 anonim ***** válasza:

ja és nekem is vannak olyan fiúbarátaim akik szivet küldenek és ez nem feltétlen jelenti azt hogy ennek nagy igényt kell fordítani :D lehet csak cukit írtál vagy olyan hangulatban van de általában akkor küldenek ilyet ga nagyon kedvelnek örülj ennek :) amugy ha kiváncsi vagy hogy a barátnőjüket zavarja-e akkor kérdezd meg a sráctól ;)

2017. jan. 14. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:

75%os-nál érzékeny pontra tapintottak úgy látom.

Mindenki azt küld amit akar, én sosem küldenék szívet, de az én vagyok.

2017. jan. 14. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem az csak nincs igaza annak a gyereknek meg nagyon utálom provokatív egy személy és nem érdekel hogy emiatt lepontoznak de ki ez a gyerek hogy veszi a bátorságot hogy ismeretlenül látatlanból le csúnyáz valakit meg hogy írhat olyat valakinek hogy csúnya és emiatt jó hogy nem fog össze jönni neki egy barátnő mert csúnya.. hát normális az ilyen??
2017. jan. 14. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Meg az se érdekel hogy 3 haverjával itt trollkodnak meg lepontoznak embereket meg direkt provokálják őket mert még amazt a három személyt is mellé ásom ha kell
2017. jan. 14. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, ő is idióta, nem kell vele foglalkozni. Viszont te sem voltál különb, mert hagytad hogy egy ilyen hülyeség, amit egy noname ember ír felhúzzon.

Egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni az ilyeneket és kész. Akik elkezdenek személyeskedni egy vitában, azok már ott elbuknak.

2017. jan. 14. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Jogos

De nem húzott fel ilyen ember már nem tud felidegesíteni csak a végén már róla írtam véleményt

2017. jan. 14. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!