Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ki szokott piros sziveket küldeni a lány haverjának is?
Az mellett hogy van barátnőd, küldenél a lány haverjaidnak/barátaidnak esetleg azoknak akikről tudod tök bejösz nekik, küldenél nekik piros szivet üzenetben vagy nyilvánosan például képük alatt?
Nem zavarja ez a barátnőtöket?
ja és nekem is vannak olyan fiúbarátaim akik szivet küldenek és ez nem feltétlen jelenti azt hogy ennek nagy igényt kell fordítani :D lehet csak cukit írtál vagy olyan hangulatban van de általában akkor küldenek ilyet ga nagyon kedvelnek örülj ennek :) amugy ha kiváncsi vagy hogy a barátnőjüket zavarja-e akkor kérdezd meg a sráctól ;)
75%os-nál érzékeny pontra tapintottak úgy látom.
Mindenki azt küld amit akar, én sosem küldenék szívet, de az én vagyok.
Igen, ő is idióta, nem kell vele foglalkozni. Viszont te sem voltál különb, mert hagytad hogy egy ilyen hülyeség, amit egy noname ember ír felhúzzon.
Egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni az ilyeneket és kész. Akik elkezdenek személyeskedni egy vitában, azok már ott elbuknak.
Jogos
De nem húzott fel ilyen ember már nem tud felidegesíteni csak a végén már róla írtam véleményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!