Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy nem tudja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az, hogy nem tudja szavakba önteni valaki, hogy mi tetszik neki a másikban?

Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Mert nincs nála kancsó.
2017. jan. 13. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

1) kevés a szókincse - keveset olvas.

2) sajnos érzelmileg nagyon sok analfabéta van, mert nem tanulunk meg iskolában az érzéseinkről beszélni. Ezt önismerettel és az érzések megnevezésének megtanulásával lehet fejleszteni.

3) nem is tudja igazán, mert nincs konkrét dolog, ami tetszik neki, de valahogy beüt a kémia - ezek a hatások sajnos gyorsan múlnak és ha nincs a kémia mellett más, akkor ez csak egy fellángolás, rövid kapcsolat lesz

ezeket tudom elképzelni indoknak

akinek vannak más elképzelései, írjon még, mert engem is érdekel :)

2017. jan. 13. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha valakiről nem tudod miért, de szereted, az azt jelenti, hogy igazan es feltetel nelkul tudod szeretni a masikat.

Esetleg nem tul beszedes es fel kimutatni az erzeseit

2017. jan. 13. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. De én se tudom szavakkal kifejezni hogy a másikban mi tetszik. Ez soha nem ment. Sztem nem is fog.
2017. jan. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!