Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek egy fiúnak de nekem ő nem. Hogy mondjam el neki hogy ne bántódjon meg?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 15:14
1/5 anonim válasza:
Egyenesen mondd el neki az igazat! A lényeg, hogy mondd el őszintén azokat az értékeit, amik tetszenek benne, majd az okot, hogy miért nem viszonzott az érzés.
2/5 anonim válasza:
2 dologra figyelj.
Először, hogy ne bántsd meg, nem tehet az érzelmeiről.
Másodszor, hogy őszintén mond meg, hogy neked nem tetszik, ne hagyj benne kételyt, mert akkor még reménykedni fog.
3/5 anonim válasza:
"Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem szeretnék veled járni, ne haragudj"
4/5 anonim válasza:
Cuki vagy h nem akarod megbantani. :) En volt mar hogy eleg bunkon kozoltem egy fiuval h nem jon be (bar o sem epp valami normalis formaban "vallot szerelmet"). De volt mar h egy normalis fiut utasitottam vissza, akinek tenyleg nem akartam fajdalmat okozni, neki vmi ilyesmit valaszoltam:
- Hú, hát figyelj, én tényleg nem akarlak megbánani... De én nem érzek így irántad. Mármint, nem veled van a baj! Csupán az érzéseinket nem magunk irányítjuk. Tényleg bocsi.
5/5 anonim válasza:
Ja és 16/L vagyok (elozo valszolóÖ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!