Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra a valóságban, hogy valaki egy híres emberrel ismerkedjen meg és egy párt alkossanak? (Gúnyolódók kíméljenek! )

Figyelt kérdés
Mondjuk ha valaki látta a Sztárom a párom című filmet, valami olyasmire gondolok. Persze az egy film, ez meg a valóság, ezt én is tudom. Viszont az is igaz, hogy a híres emberek is emberek, nekik is vannak érzéseik, ők is ugyanúgy lélegeznek, esznek, sz.nak stb. mint a többi ember, ők is ugyanúgy járnak étterembe, bevásárolni, szórakozni miegymás. Tehát ha teszem azt ha szerzek egy jól menő állást, aztán kiköltözök Los Angelesbe, és ott elmegyek valami puccos klubba vagy egy drága ruhaboltba, és neadjisten belebotlok egy színésznőbe vagy hasonlóba, és valami úton módon be is jövök neki, akkor nincs semmi akadálya. De a valóság mégsem annyira ezt mutatja, szóval az érdekelne, hogy mi az alapvető akadálya ennek, és hogy igazából mennyi az esély arra hogy ez mégis bekövetkezzen. Tudom hogy nagyon alacsony, de szerintem nem 0. Egyébként a kérdés szigorúan elméleti, szóval a gúnyolódok kíméljenek ha kérhetem a beszólásokkal. Köszönöm.
2017. jan. 11. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Egy jól kinéző csaj ha tálcán kínálja magát egy hazai hírességnek (színész, sportoló, zenész...) akkor pár numerára jó esélye van. Összefutni sem nehéz egy hazai hírességgel, mert ezek végighaknizzák az évet, naptárjukból lehet látni, mikor hol vannak.

Nemzetközileg jegyzett sztárok már olyan partikra járnak, ahova nehezebb bejutni,ha ilyen hazánkba látogat, oda már csak hazai hírességek jutnak be. Pl. egy ilyen modell csaj simán megfoghat pár numerára egy nemzetközi sztárt is.

Fordítva már nehezebb a történet.

2017. jan. 11. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell annyira messzire menni ehhez. Csak nézzünk meg egy orvost. Az nem egy híresség, pár ember ismeri őt. De soha az életben nem fogsz egy orvost találni, akinek takarító a felesége. Mindenki a saját szintjén keres párt. Szóval ha valamilyen módon milliárdos lennél, akkor lenne egy pici esélyed.
2017. jan. 11. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenki a saját szintjén keres párt... De mi alapján vannak a szintek? Az, hogy te most egy sikeres üzletember vagy ügyvéd vagy orvos vagy filmrendező vagy énekes vagy, az nem feltétlenül a te hihetetlen tehetségedtől függ. Aki szegény családba születik egy szegény országban akkor annak ezek szerint esélye sincs egy szintre kerülnie a "nagyemberekkel". Lehetséges, hogy valaki jól énekel és lehetséges, hogy jó képességei vannak de a családja nem ismert, nem gazdag ő meg nem tud bekerülni olyan helyekre ahol híressé vagy sikeressé válhatna így kénytelen elvállalni pl.: egy takarítói állást.

Jó, ez nyilván most túlzás, de szerintem akkor sem normális, hogy vannak akik beleszületnek ebbe a gazdag és híres életbe, lehet, hogy tehetségesek és okosak valamennyire de rajtuk kívül még van vagy 10millió hasonló vagy jobb képességű ember a Földön akik mégsem tudnak érvényesülni.

Nézzétek meg Magyarországot. Berki meg Győzike meg a többi hírhedt celeb... Mi alapján is sztároljuk mi őket? Mit is értek el ami miatt annyira kitűnnek, hogy már egy sokkal magasabb szinten kell lenniük és nekünk esélyük sincs felérni hozzájuk?

Tudom, hogy ez a világ így működik. Tömören gazdag gazdaggal, szegény szegénnyel. Aki elérte amit akart (segítséggel vagy nélküle) az örülhet, akinek nem sikerült az meg csak maradjon kussban a saját szintjén. Sok esetben így van ez, attól még nem mindenképp helyes...

2017. jan. 11. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mondta senki hogy helyes. Vagy igazságos. De az időjárás sem az, vagy a gravitáció.

Ezek a dolgok léteznek, és senki sem tudja kivonni magát alóla.

2017. jan. 11. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:
69%

A szintek emlegetésénél nyilván az anyagi helyzet is közrejátszik, de nem erről van csak szó.

Maradjunk az orvosnál. Orvos, nővér, takarítónő.

- Jaj, édesem, holnap csinálok egy Colectomia. Reggel mindjárt azzal kezdek.

- Képzeld, a negyediken megint eldugult a vécé.

- Aggódom az ulkuszos beteg miatt.

- …és a hipó is elfogyott.

Jó, mi. A nővérrel együtt van egész nap. Van közös téma. Nyilván, szex közben nem hátsófali infarktusról beszélgetnek, de azért mégis több az összekötő kapocs.

A filmsztár sem azért nem kezd veled, mert kőműves vagy, hanem azért mert színészek, rendezők, vágók stb. között éli a napjait.

2017. jan. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!