Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzák meg?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadályozzák meg? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Trollok kíméljék köszi.

Nos van az osztályban egy lány, aki nem a legszebb és nem is egy nagyon okos (Nem ítélem el az ilyen lányokat, nem is tetszenek)Egyszer rámírt hogy mi újság, hogy vagy, stb.Kicsit beszélgettünk.Aztán órákon tóbbször rajta kaptam hogy engem bámul.Megkérdeztem a padtársamat, (aki viszonylag jóba volt vele) hogy miért bámul engem folyton.Azt mondta hogy bejövök neki.Igazából én ilyenkor akarok ki, amikor valaki szerelmes belém, és nagyon szemléltetni akarja azt hogy bejövök neki.

Nos miután ugye megtudtam ezt a hírt és vége lett a suliban, és szokásos dolgaimat kezdtem végezni.Kockulás közben rámírt újra.Nem írtam vissza, megnéztem mit csinál ha inaktív vagyok....Elkezdtett felhívni 3 fajta platformon is...Ezek után eltelt pár nap és bevalotta az érzéseit, ami nekem nem volt új, én mondtam neki szolidan hogy bocsi, de nekem nem jössz be.(persze nem ezekkel a szavakkal)

Elkeseredett, és pár óra múlva rámír a fél lányosztály hogy mit képzelek magamról még hogy nagyon összetörték a szívét, még hogy egy suttyó paraszt vagyok.

(Jól megkaptam)

A napokban összeszedte magát és újra elkezdett engem "zaklatni".

Nem tudom hogy mit mondjak neki amivel nem sértik meg, és milyen dumát kéne kitalálni hogy még tapintatosan legyek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/F

2017. jan. 9. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell neki semmit mondanod, szerintem egyenesen és érthetően fogalmaztál, ha nem tudja felfogni akkor menjek arcal a falnak...attól, hogy egy lány oda adja magát és valakinek éppenséggel nem kell akkor meg nem tudom mit lázadozik a többi kis idióta p**a.

Neked nem tetszik, és nekik meg aztán végképp rohadtúl nincs a te véleményedhez közük..a lány meg fogadja el aztán ennyi. Ami rád nézve fontos, hogy soha a büdös életbe ne sajnálj meg ez miatt senkit mert akkor megszopod (tapasztalat).

2017. jan. 9. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne irj vissza neki, hamar nem tudja felfogni hogy nem jon be nekes
2017. jan. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!