Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félcigány lány-magyar fiú, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félcigány lány-magyar fiú, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van 1 lany,16 eves,en 18 eves vagyok.Regota ismerem,1 honapja kezdtünk el beszélgetni,meg találkozgatunk suliba sokszor,es hat egyutt jarunk edzoterembe is. Beleszerettem,meg o is belem. Rakott fel 1 kozos kepet,anyamek meglattak es kiakadtak,hogy vetessem le ne legyek cigannyal 1 kepen,meg hogy ha együtt vagyok vele mehetek el itthonról vagy szakitsunk.Hát ugye en tagadtam,mondtam hogy csak barátok vagyunk..

Nagyon okos lany pedig,jó a felfogása is,a csaladja is normalis..de a szuleim nem ertik meg. Es nem tudom mit tegyek,de azt tudom,hogy beleszerettem.

2017. jan. 9. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Én sem szeretem a cigányokat. Megértem a szüleid.
2017. jan. 9. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Szuleidnek igaza van
2017. jan. 9. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Igaza van a szüleidnek, nem lesz neked ez jó hosszabb távon.
2017. jan. 9. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Én magyar lány vagyok és a volt barátom félig cigány.

A szüleim nem engedték h járjunk. Ő már nagykorú és amikor kiderült h együtt vagyunk egy honapja a szüleim feljelentették. Nem tudtam mit csinálni. Mondhattam a szüleimnek bármit, nekem is azt mondta anya h menjek ahhoz a fiuhoz lakni ha annyira szeretem. Aztán végül szakitottam vele mert azt mondta h neki nem jo h engem elzavartak otthonrol miatta.

Még mindig haragszanak rám a fiu miatt a szüleim.

Szoval én nem tudtam mit tenni, de te probálj beszélni a szüleiddel, vagy mond nekik h adjanak egy esélyt a lánynak, találkozzanak vele. Én is elhivtam a fiut de a szüleim nem akarták látni sem pedig szerintem rendes.

2017. jan. 9. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Anyádék idióták.

Hogy Te is az vagy-e, az majd abból derül ki, hogy mit csinálsz. Mondjuk, az nem biztató jel, hogy ezt a kérdést kiírtad.

2017. jan. 9. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Jó ég. Én negyed részben vagyok cigány, amikor ezt elmondom valakinek elkerekedik a szeme és nem hisz nekem. Mi az már, hogy származásból ítélünk? Mi van itt? Nácizmus korát éljük? Übermensch mozgalom?

Amúgy ismerek egy teljesen roma csajt, aki amúgy hihetetlenül intelligens és jó modorú.

Te ismered, neked kell tudni milyen. De szánalmasnak és visszataszítónak tartom azt a felfogást amit a szüleid és az egyik válaszoló szülei tanusítenek.

2017. jan. 9. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi van itt? Jezusom.

En cigany vagyok 100%ban es 19 ev alatt sosem volt problema a szuleimnek ha magyar/roman/olasz/angol csajjal jartam, es a masik csaladnak sem volt baj az hogy cigany vagyok.

Nem ertem hol a problema? Nem egyhelyen szulettek a nem tudom hanyadik felmenoink? Azta nanee akkor mar minden megvaltozik :o janem :D

Az egyik lany akivel kavartam nagyon magyar volt (rovas irast is vagta) es az apja valami gardistas faszi, es mikor a lany nem ugy viselkedett velem ahogy kellett volna meg az apja raszolszolt a lanyara es elhivott sorozni :D

Hany evesek vagytok ti elottem kommentelok hogy ez nalatok problema?

Akinek ez problema miert? Nezzetek mar meg egy csaladfat, kivancsi lennek ki a """fajtisztabb""" :D (tudom ez picit eros szo)

19f

2017. jan. 10. 04:27
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Én 22 éves vagyok és ne aggódj, megnéztem a családfámat. ;) Nem a "fajtisztasággal" van gond, hanem a deviáns cigányokkal, ami alapján ne haragudj, de minden cigányról ugyan azt a következtetést vonjuk le, lássuk be; nem alaptalanul.

Ha már a családfa:

Apai nagypapám német. Apai nagymamám német és spanyol, mert az anyukája spanyol, az apukája német.

Anyai nagymamám lengyel. Anyai nagyapám felvidéki magyar.

Nekem nem a családfám vagy a "fajtisztaságom" szól bele abba, hogy kit bírok elviselni és kit nem. A cigányokat akkor sem fogom elviselni, a deviáns cigányokat meg pláne nem. De ne aggódj, ha valaki deviáns, akkor azt sem magyartól, sem más nemzetiségűtől nem fogadom el.

De azt hiszem, nincs joga senkinek senkit sem kérdőre vonni, vagy bármit is kifogásolni az ízlésével kapcsolatban. Mint ahogy Én sem kifogásolom a kérdező szerelmi ügyeit, csak leírtam a tényt, hogy nem szeretem a cigányokat és megértem a szüleit. Hiszen egy másodpercig sem kérdeztem vissza, hogy ,,miért pont cigány?!"..

2017. jan. 10. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!