Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek egy olyan lanyrol, aki 17 evesen 3 fiuval smarolt? Ebbol 1 volt kapcsolaton belul,2 buliban tortent. Szerintetek ez mar gaz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"aztán szakítás után egy másik srác, akivel csak szex volt" Szoval nem vagy r1b4nc. Hátoké :'D
2017. jan. 8. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Könyörgöm 17 éves 3 fiú nem sok! Ne játszuk már Szűz Máriát! A kapcsolat teljesen oké. A másik kettő meg. Belefér. Tegyük fel korán 14 évesen kezdte a bulikat és 3 év alatt 2 "búcsúzott". Nem szép, de az se jobb ha valaki 30 évesen 25-tel. Ha már 19 évest írt volna, rögtön nem lenne baj. Jó nem azt akarom mondani, hogy szép buliban csókolózni, de attól még lehet, hogy ismerték már előtte egymást esetleg valamilyen okokból nem lett végül kapcsolat.
2017. jan. 8. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:

"aztán szakítás után egy másik srác, akivel csak szex volt" Szoval nem vagy r1b4nc. Hátoké :'D"

Irigykedsz, mert veled meg senki nem akar lefeküdni? :D

2017. jan. 9. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Irigykedni? Ugyan mire? :'D Az ilyen forintos kurv4k nem egyszer kezdtek ki velem. Természetesen egyik se kellett..
2017. jan. 10. 01:06
 15/15 anonim ***** válasza:
nincs vele probléma. 17 évesen én 4 fiúval smároltam, 1 volt kapcsolatban. Most 18 vagyok, egy ideje tartós kapcsolatban, ő a 8. ember az életemben akivel volt valami, a második akivel lefeküdtem. Nem sok az a 3. 18L
2017. jan. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!