Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem tudom kimondani az R betűt rendesen? 15L
Figyelt kérdés
Fiúk nektek mi lenne a véleményetek egy ilyen lányról?2017. jan. 3. 23:25
1/17 anonim válasza:
Kicsit furcsa lenne de egy idő után megszoknám szerintem :D ha szép vagy és van rendes személyiséged akkor nem hiszem hogy nagy baj lenne belőle
Vagy próbálj meg elmenni logopédus hoz hátha segít ;)
16/ F
2/17 anonim válasza:
Menj logopédushoz, ha van rá lehetőséged.
3/17 A kérdező kommentje:
5évet jártam logopédushoz es sajnos nem lett jobb
2017. jan. 3. 23:29
6/17 anonim válasza:
Beszédhibás vagy. Na és? Nem ettől vagy kevesebb a többiektől, hanem mert félsz, hogy a beszédhibád miatt kevesebb vagy.
7/17 anonim válasza:
Engem nem zavar, én se tudom kimondani rendesen :'D
9/17 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy posztmodeln képet, egy gólyát vagy más madalat áblázoló képet.
10/17 anonim válasza:
Én sem tudom, de nem "l" betűt mondok helyette, csak kicsit más. Amúgy meg azok akik itt viccet csinálnak belőle, azokat megnézném élőbe, milyen félresikerült ratyitallérok lehetnek. Nincs ezzel gond, ez legyen a legnagyobb bajod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!