Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sosem lesz normalis parom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz normalis parom?

Figyelt kérdés

Szoval 17 eves lany vagyok.

Eddig egy baratom volt fel evig de meg csokig se jutottunk el...

En viszont mar nagyon vagynek egy olyan sracra aki olelget puszilgat es mar szeretnek szeretkezni is egy olyan emberrel akiben tenyleg megbizok es szeretjuk egymast.

Ugyanakkor poppet fius beutesem hogy lada,bmw kocsimaniam van es minden driftes orultsegbe benne vagyok😂

Sose fogok ilyen pasit talalni...

2017. jan. 3. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Mar megint te
2017. jan. 3. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 hogy hogy megint en?
2017. jan. 3. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
#3 nem tudom mirol beszelsz engem Lillának hivnak de mindegy..
2017. jan. 3. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Szuper már színekről nevezik el az emberek, én meg Piros vagyok az idegességtől hát most hogy ismerjük egymást leírhatnád konkrtétan a gondod bajod, vagy szerinted az idelátogatók 100% vituális telejósádt üzemel és előre megtudja neked mondani tuti biztosra, hogy holnaphoz képest a múlt héten rádtalál a szerelem, mert idegenek véleményére lehet adni, teljes mértékben, hát nem is értem miért nem teszem ezt.
2017. jan. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!