Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg tetszem neki vagy csak hülyítenek?
A suliban felfigyeltem arra, hogy egy fiú folyton néz,ezért elhatároztam,hogy bejelölöm. Végül elutasította a jelölésem, később barátnőm is bejelölte, Őt visszaigazolta.Napokkal később ráírt a fiú, hogy kérdezzen meg barátnőm engem, hogy be jön-e a haverja, mert én tetszem neki ( azaz a haverjának )
De továbbra sem lép, én pedig attól tartok, hogy csak szivatnak.
Szerintetek bejelöljem a srácot, vagy ez csak egy fogadás lehet?
17/l
Szerintem ne minket kérdezz, hanem élőbe menj oda hozzá. Ha egy csaj engem bejelölne facebookon, mert tetszek neki élőben, én sem jelölnék vissza, hiába tetszene. Mert ebből arra következtetnék, hogy cikinek tart a barinői előtt vagy valami elvetemült magán dolog miatt titokban lehetne pasija. Én jobban szeretem azokat a lányokat, akik élőben is oda tudnak jönni és nem csak sunyítanak a facebook előtt.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!