Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a véleményetek egy ilyen fiúról? Főleg a 12-15 ig terjedő korosztálytól kérdezem de mindenkit szívesen meghallgatok! (Többi lent! )
13 éves fiú vagyok koromhoz képest elég alacsony(150cm) de izmos mert 6 évig szertornáztam.Középhosszú szőkés barna hajam van(semmi felnyírás)általában balra fésülve szoktam hordani de nem lenyalva!!!!Ápolt külső.A szemem az különleges mert van egy kék pereme de azon belül rozsda színű(csak közelről látszik)
Öltözködés:főleg szűk farmerek vagy elegánsabb szövet nadrág de abból is a szűkebb fazon.Imádom az ingeket meg a kapucnis pulcsikat.
Vicces és gondoskodó személyiség vagyok de néha szükségem van egy kis egyedüllétre.Elég élénk a fantáziám és egy picit perverz vagyok de tudom "kontrollálni". Lázadó vagyok,és mindig harcolok a saját igazságomért de fel tudom ismerni azt is ha más érvelése a helyes és akkor nem harcolok ellene.Másokkal elég jól kijövök de utálom ha valaki értetlen.
Ez valakinek+ valakinek- de Animés vagyok!
A válaszokat előre köszönöm a helyesíási hibák miatt pedig bocsi.
A bőrkarkötő és az óra tényleg nagyon adja! :D
Megnyugodtam, hogy ez nem "barna a szemem és a hajam és szeretek olvasni és biciklizni"-kérdéstípus.
Rendesnek tűnsz, nem vagy páwa, vannak egyedi jellemzőid is (stílusra értem, de tulajdonságokban is biztos), teljesen normális vagy.
Jó fiúnak tűnsz a stílusod is rendben,de engem csak annyi érdekelne még NAGYON,hogy milyen animéket nézel?!?
12/L
Mindenfélét......
Ha megfog a története vagy a világ felépítése esetleg valamelyik karakter akkor az jöhet!(kivéve a yaoi meg a yuri ha más lány vagy fiú nézi azzal nincsen bajom de én nembírom a stílust de azok közül is van kivétek amit szívesen megnézek)
Mindenfélét nézek pl az első animém az akama ga kill vikt de az még nagy kedvencem romantikusak közül pl az sukitte ii na yo vagy pl ao haru ride de "retróbbak" közül a Conan a detektív +imádom a slice of life és kaland/misztikus animéket de csak akkor klisés meg hát ott vannak az ecchik a gyengéim pl To love ru(szintén nagy kedvenc)
Ja és nagyrészt csak akkor bezek meg valamit ha sok resze van vagy van/lesz több éved mert utálom ha valami nincsen kidolgozva és nemes egyszerűséggel abba van hagyva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!