Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok kivel járnátok sziveseb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kivel járnátok szivesebben?

Figyelt kérdés

Aki gyártyja a füvet vagy aki szívja a füvet??

Ugyan ez speedel?

Ugyan ez kokainnal, crackkel, LSDel, ecstasyal és nácsócsipszel.

Indoklást is írnátok?? (lányokról kérdeztem!! sárkányok ne írjanak.)

17f

#fiú #tini #szerelem #drog #Justin Bieber #PamKutya #Unfield #SZKárlett a gonosz én vagyok #főzik én mindent #szeretem a piaci árakat
2016. dec. 29. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A füvet nem gyártják hanem termesztik
2017. jan. 2. 02:57
 12/18 A kérdező kommentje:
de több mindent felsoroltam, amúgy meg higgadj már le, mondom NYUGI VAN, nem kell a feszkó
2017. jan. 2. 03:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki gyártja!!

16/L

2017. jan. 2. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:
A gyártóval. Neki legalább van esze es pénzt csinál belőle
2017. jan. 16. 22:16
 15/18 anonim válasza:
Fűnél és extasynál nekem teljesen mindegy,a többinél pedig inkább aki eladja.
2017. febr. 3. 00:17
 16/18 anonim válasza:
*gyártja,bocsánat
2017. febr. 3. 00:17
 17/18 anonim válasza:

NAGYON remélem hogy csak elméleti fokon írtad a kérdést,mert el nem tudom képzelni azt a megkeseredett embert aki azért kezdi el használni/gyártani a drogokat,hogy becsajozzon na ezzel az emberrel biztos nem járnék.

Na de ha csak elméleti síkon jár a kérdés akkor már érdekesebb.A droghasználatért kisebb büntetés jár és nehezebb elkapni a drogosokat,de a droggyártásból meg rengeteg pénz számazik és nem cseszed el az agyadat(mármint csak akkor nem ha nem maszk nélkül kezdesz a kokainfinomításba) azzal a fickóval járnék aki gyártja,megbízik bennem és befekteti a pénzt méghozzá ezért:amikor tízmiliói lennének részvényekben kötvényekben és ismerném a befektetési portfolióját felnyomnám a zsaruknak és el válóperelném (igen ez egy új ige) tőle az összeset és dőzsölnék.Na de ha nutellát gyártana semmikép nem jönnék vele össze mert aki ilyen erős függőséget okozó anyagot gyárt az nem ember!

2017. febr. 22. 20:36
 18/18 anonim válasza:

A hatalomért? Ugye viccelsz

Az nem a drogban van hanem a védelmi pénz beszedésében,mert ahoz nem kell tőke csak egy minőségi acélrúd meg egy főnök ha elvegyülsz az alvilában és megven a keresztapa száma beszélj meg vele egy találkát öld meg idd meg a vérét és te leszel a Joly Joker Mátészalkán

Na én vicceltem remélem te is

2017. febr. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!