Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kivel járnátok szivesebben?
Aki gyártyja a füvet vagy aki szívja a füvet??
Ugyan ez speedel?
Ugyan ez kokainnal, crackkel, LSDel, ecstasyal és nácsócsipszel.
Indoklást is írnátok?? (lányokról kérdeztem!! sárkányok ne írjanak.)
17f
NAGYON remélem hogy csak elméleti fokon írtad a kérdést,mert el nem tudom képzelni azt a megkeseredett embert aki azért kezdi el használni/gyártani a drogokat,hogy becsajozzon na ezzel az emberrel biztos nem járnék.
Na de ha csak elméleti síkon jár a kérdés akkor már érdekesebb.A droghasználatért kisebb büntetés jár és nehezebb elkapni a drogosokat,de a droggyártásból meg rengeteg pénz számazik és nem cseszed el az agyadat(mármint csak akkor nem ha nem maszk nélkül kezdesz a kokainfinomításba) azzal a fickóval járnék aki gyártja,megbízik bennem és befekteti a pénzt méghozzá ezért:amikor tízmiliói lennének részvényekben kötvényekben és ismerném a befektetési portfolióját felnyomnám a zsaruknak és el válóperelném (igen ez egy új ige) tőle az összeset és dőzsölnék.Na de ha nutellát gyártana semmikép nem jönnék vele össze mert aki ilyen erős függőséget okozó anyagot gyárt az nem ember!
A hatalomért? Ugye viccelsz
Az nem a drogban van hanem a védelmi pénz beszedésében,mert ahoz nem kell tőke csak egy minőségi acélrúd meg egy főnök ha elvegyülsz az alvilában és megven a keresztapa száma beszélj meg vele egy találkát öld meg idd meg a vérét és te leszel a Joly Joker Mátészalkán
Na én vicceltem remélem te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!